АЗИЈА ПРОКЉУЧАЛА! 150.000 кинеских војника распоређено уз границу са Северном Корејом!

AZIJA PROKLJUČALA! 150.000 kineskih vojnika raspoređeno uz granicu sa Severnom Korejom!

11 aprila 2017

la-fg-china-military-pla-q-and-a-20150902

Ratna histerija se širi čitavim svetom.

Južnokorejski mediji su saopštili da su Kinezi na granici sa Severnom Korejom rasporedili 150.000 vojnika u slučaju „nepredviđenih okolnosti“. Sa druge strane, američki nosač aviona „Karl Vinson“ se približava Korejskom poluostrvu.

Ove vesti stižu nakon što se udarna grupa američkih brodova približila Korejskom poluostrvu, a sve u sklopu tenzija između SAD i Kine.

Kinezi su ipak ove navode demantovali.

(Pravda)

KOMENTARI5 komentara

 1. opet ja says:

  Više izvora potvrđuje premeštanje kineskih trupa na granicu sa Sev. Korejom. http://www.dailymail.co.uk/news/article-4399076/China-deploys-150-000-troops-North-Korea-border.html Nešto se sprema, patrolni avionic ispred obale Kalifornije traže nečiju podmornicu... https://www.prisonplanet.com/unusual-navy-patrol-sparks-fear-of-foreign-sub-off-california-coast.html

 2. Za Srbiju says:

  Nadam se da će da počne na Dalekom istoku, da se NATO razvuče na sve strane.

 3. M says:

  USA-zapad idu na blef,da uplase-pokore strahom Rusiju-Kinu i njihovu jos siru koaliciju,ako je uspiju oformiti,ufunkcionirati,jer u ratu zapad nece moci pobijediti-pokoriti takvu koaliciju,nego ce samo uspijeti uvesti cijeli svijet u dugotrajno i tesko krvarenje i mucenje.Eto sanse za Mesiju-Spasitelja,svi su pozvani kao kandidati,ali je odabranik samo jedan.I ako ne uspije,bojim se da smo nahebali,kao i Atlantidjani,ni traga nam nece ostati.

 4. M says:

  Uzput kolko vidim,ovi kinezi imaju suvremenu automat-pusku s sandukom metaka povucenom nazad,tj. s produzenom cijevi-dometom-preciznoscu.Za razliku od npr.ruskog kalasnjikova,cak i novog,kojim je vjerovatno tesko pogoditi covjeka na 350 m zbog stare konstrukcije s sandukom metaka"sprijeda"i kratkom cijevi.Ali,nadam se da i rusi imaju i ovakve nove konstrukcije automatskih itd.pusaka,recimo"bronhija"za lakse disanje.

 5. Gordan says:

  Najbolji potez Kine bi bio taj da otvoreno stane u odbranu Suvereniteta Severne Koreje - PROTIV agresije od strane SAD-a !!! Ameri gube ovaj RAT !!!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *