БАЈДЕН „БЕЖИ“ ОД МЕДИЈА: Сарадници америчког председника растерују новинаре

BAJDEN „BEŽI“ OD MEDIJA: Saradnici američkog predsednika rasteruju novinare

12 marta 2021

AMERIČKI hroničari u poslednjih 100 godina nisu zabeležili da novi predsednik SAD ni 48 dana po useljenju u Belu kuću nije održao konferenciju za novinare.

Štaviše, saradnici Džozefa Bajdena „rasteruju“ novinare i kada pokušavaju da mu, prateći događaj kome on prisustvuje, postave pitanje.Američki mediji prenose da su, kada je Bajden posetio gvožđaru u Vašingtonu koja je dobila pomoć iz vladinog programa namenjenog poslovima ugroženim pandemijom virusa korona, novinari uzvikivali razna pitanja. Umesto odgovora, pomoćnici 46. predsednika SAD počeli su da viču na njih i odguruju ih:

– Hajde, mediji, treba da idete – govorili su, dok su uklanjali novinare iz okruženja predsednika koji je stajao nekoliko metra udaljen od njih.

Američki mediji su onda prebrojali da je Bajden glavnokomandujući SAD koji je „potukao“ čak 15 prethodnika po odolevanju susretu s medijima. Njegovi prethodnici su se, u proseku, obraćali „sedmoj sili“ oko meseca dana po stupanju na dužnost.

Bajdenov prethodnik Tramp ostao je upamćen po „ratovanju“ sa vodećim medijima koje je optuživao za „lažne vesti“, ali je održao prvu konferenciju za novinare 27 dana po ulasku u Belu kuću. Predsednik Barak Obama, u vreme kada je Bajden bio potpredsednik, učinio je to posle svega 20 dana u Beloj kući.

KOMENTARI6 komentara

 1. milorad 5 says:

  pokazuju dvojnika ali on nije obučen da odglumi bajdena,neobrazovan je i daleko ispod intelektualnog nivoa pokojnog bajdena,ako mu postave neko gadno pitnje ko zna šta će reći ,jer taj lik nema pojma o stvarnom dometu veza i kombinacija koje je imao pokojni bajden i sve što zna je da izrecituje ono što mu je rečeno ili ono što čita sa mašine.Obučen je samo da se fizički ponaša kao bajden i da oponaša njegov način govora ali sve ostalo oko bajdena je misterija za tog čoveka.Medjutim vidi se VITALNOST u stavu i pokretima koju bajden nije imao jer je bio bolestan i tepko istrošen još od početka kampanje,način pokreta i refleksi koje sadašnji "bajden" ispoljava u odnosu na stare snimke originalnog bajdena su zapanjujući različlite.Ne znam koliko dugo će oni moći da guraju ovu lakrdiju,ali ozbiljne sumnje se već javljaju i to neće moći još dugo da se krije,spremite se za OZBILJNE vesti iz USA.Nulandova i ekipa koja stoji u senci ,guraju rat u ukrajini i za to im je potreban "živ" bajden,mislim da će pokušati da održe predstavu do leta ali nisam siguran da će im to uspeti,oni su već najavili da će prve sastanke sa stranim državnicima "bajden" imati u maju pa mi termin kraj aprila početak maja izgleda kao izvestan momenat kada će oni objaviti "iznenadnu" smrt bajdena."duboka država" ZNA da im je jedioni način održavanja na vlasti sada izazivanje nekog teškog i OZBILJNOG sukoba i uvodjenje zemlje u ratno stanje inače idu odmah izbori na kojima će ih tramp potući DO NOGU i NEĆE MOĆI ponovo da UKRADU.

  • padre says:

   E pa teško je dostći nivo inteligencije originalnog Bajdena!Nekome sa samo dve noge teško bi to uspelo!

   • radmila says:

    Cetiri noge bi imale vise uspjeha.

 2. petrovgrad says:

  Deka prolupao. Evo vic iz izborne noći Dolazi Obama kod Bajdena i Bajden mu se obraća Gde si ti, što se ne javljaš zovem te pola sata. Obame wemu. To što držite u ruci je daljinac.

 3. rade says:

  Cuo sam od nekih ljudi da je Kamala u jednom trenutku rekla Bidenu:" Ne Joe,ja nisam Michael Jackson,ja sam Kamala,tvoj running mate.

 4. persida says:

  Bajden nije ni video Belu kucu. Kriju ga jer je senilan i videlo bi se da takav covek ne moze biti na funkciji predsednika.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *