БАЈДЕН БОЛЕСТАН МЕНТАЛНО И ФИЗИЧКИ? Бивши лекар три председника алармирао јавност!

BAJDEN BOLESTAN MENTALNO I FIZIČKI? Bivši lekar tri predsednika alarmirao javnost!

23 marta 2021

BIVŠI lični lekar trojice američkih predsednika, Roni Džekson primetio je znake za ozbiljnu zabrinutost zbog ponašanja američkog predsednika Džoa Bajdena.

– Radio sam kao lekar Bele kuće za vreme tri predsednika. Video sam šta je potrebno fizički i mentalno za obavljanje posla. Trenutno vam mogu reći da je način na koji se Bajden skriva od javnosti velika crvena zastava. Nešto nije u redu – napisao je on na Tviteru.

Zdravlje američkog predsednika je tema još od početka izborne kampanje, a posebno je aktuelna posle brojnih lapsusa u prethodnih nekoliko nedeja i nedavnog pada američkog predsednika.

KOMENTARI2 komentara

  1. milorad 5 says:

    Počinje priprema medijskog "terena" za "iznenadnu" smrt bajdena.Putin nije bezveze pozvao bajdena na TV duel i ironično mu poželeo dobro zdravlje.(putin zna da je pravi bajden odavno pokojni ,i smešno je poželeti mrtvom čoveku dobro zdravlje, ali to je poruka onima koji se kriju iza bajdneovog leša i završavaju poslove za sebe).Rusima je sad jasno da je dvojnik u igri i ako uskoro sami zaverenici u USA ne objave da je bajden mrtav , uradiće to rusi umesto njih:)

  2. doktrina soka says:

    JBT, sto se taj doktor ekspresno javio.Sada kada na ocigled celog sveta pada po sepenicama.Jos pre izbora se videlo da je Bajdenu mesto u bolnici. Sada ce ga pospremiti i nastupa Podpresednica , sa novom agendom.Vezite se polecemo.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *