БАЈДЕН ГУБИ ИЗБОРЕ: Тражи стално ношење маски – НАРОД ПОБЕСНЕО

BAJDEN GUBI IZBORE: Traži stalno nošenje maski – NAROD POBESNEO

24 oktobra 2020

Debatu kandidata za novog predsednika SAD, republikanca Donalda Trampa i demokratu Džoa Bajdena, obeležila je burna rasprava o pandemiji virusa korona, a jedna izjava razbesnela je korisnike društvenih mreža.

Kritikujući Trampa i njegove poteze u vezi sa pandemijom, Bajden je preporučio ljudima da nose zaštitne maske „non-stop“.„Uveren sam da sve ljude treba podsticati da stalno nose masku“, rekao je Bajden tokom tokom izlaganja svojih potencijalnih planova za iskorenjivanje virusa korona. Ti planovi uključuju, kako je naveo, brže testiranje i vraćanje ekonomije na noge.

Tramp je ismevao Bajdena zbog konstantnog nošenja zaštitne maske. Bajden je i na debatu stigao sa maskom, dok Tramp svoju nije nosio. Dok je govorio da zaštitne maske treba nositi stalno, Bajden je svoju stavio na lice.

Ta njegova izjava zabrinula je korisnike društvenih mreža, koji su već umorni od obaveznog nošenja maski koje se zahteva u mnogim državama.

„(Da budem iskren), verovatno bi trebalo da nosim masku i dok vršim veliku nužnu“, „Hm, ljudi ne žele da stalno nose masku, Džo“, „Bajdenov kovid plan: maskemanija. Maske sve vreme. Maske, maske, maske “, neki su od komentara na Tviteru.

„Nisam siguran da je najbolja strategija Bajdena da kaže mrziteljima maski (150 miliona birača) da će morati i dalje da nose maske“, napisao je jedan Tviteraš.

Bajden je više puta izneo ideju o obaveznom nošenju zaštitnih maski svuda, mada je rekao da nije siguran da li predsednik ima ovlašćenje da donese takvu naredbu.

KOMENTARI2 komentara

  1. milorad3 says:

    upuvali su se sa coronom ovo se sada okreće protiv mainstream,protiv SVEGA što je do juče bilo mainstream.Voleo bih sam oda saznamo KO je dizajnirao virus i odakle je stvarno došao.Činjenica je da je kina jedina država u kojoj corona ne divlja više, izgleda da su se u vašingtonu opametili kada su im kinezi zapretili kovidom 21 ili nečim drugim a ne mogu da ih spreče da im vrate:)I tramp nema veze sa tom gadnom pričom, izgleda da je neko nekoga ozbijno pokušao da zavrne i da uvali blaži oblik biološkog rata kinezima i ostalima, da li je to upozorenje pred predstojeće pretnje ili samo test ili je samo akcija za ovu priliku i ove izbore , videćemo, ali sada je jasno ko stoji iza pandemije i kome je ona trebala da donese glasove.

  2. persida says:

    Bajden strasno smrdi, pa mora da nosi masku da se zastiti od samoga sebe.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *