„БАЈДЕН ЈЕ ГОТОВ, ТО ЈЕ ПОЧЕТАК КРАЈА РАТА У УКРАЈИНИ“

„BAJDEN JE GOTOV, TO JE POČETAK KRAJA RATA U UKRAJINI“

4 jula 2024

BIVŠI savetnik CIA Džejms Rikards smatra da bi SAD nakon slabog učinka Džoa Bajdena u tv-duelu sa Donaldom Trampom mogle preduzeti korake koji će dovesti do okončanja sukoba u Ukrajini.

„Sada kada je Džo Bajden gotov, verovatno će i sukob u Ukrajini biti uskoro završen. Već postoje dokazi da Sjedinjene Države povlače sredstva za izviđanje i nadzor iz zone sukoba. To će sprečiti ukrajinske neonaciste da napadaju Rusiju raketama i bespilotnim letelicama“.Rikards čak naglašava: „To je početak kraja“.

Ranije je rusko Ministarstvo odbrane konstatovalo povećan intenzitet letova američkih strateških bespilotnih dronova iznad Crnog mora.

Ti letovi su bili u funkciji navođenja ukrajinskog zapadnog visokopreciznog naoružanja na ciljeve na teritoriji Rusije.

KOMENTARI2 komentara

  1. milorad5 says:

    ne da ga kamala a i pare su tu u igri... 150 mil.dolara bez bajdnea i kamale u fondu za izbore NIKO nemože da korisiti iz demokratske stranke,cirkus je u vašingtonu ali moraju nekako da ga sklone i kamalu uklone iz b.kuće i jedino što im je preostalo je da konačno izvade pravog bajdena iz ledare i proglase ga mrtvim zvanično...ne mogu da ga ostave u trci nikako i pošto je dvojnik već izjavio ono što mu je kamala rekla da kaže a to je da se NEĆE povući iz kandidature,suprotnom taboru je ostalo samo da uklone "bajdena" potpuno sa table...ovo je unutar partijski dvorski obračun u vrhu demokratske stranke i sad će da postane RUŽNO,ako je CNN dobio nalog da kidiše na bajdena ima ga pocepaju ko svinja mastan džak i mislim da bi konačno vrlo brzo "bajden" trebao da se ukloni iz sveta živih,ovoga puta zvanično...sad mora da požure,mislim da je to pitanje dana maltene...prežaliće i pare nema veze..znak da stvbari idu prema tome je i istuacija sa bajdenovim sinom koji odjednom ima dore šanse da se spase robije:)nešto se kuva ozbiljno i on će biti tu "krunski svedok" činimi se:)..sd će da gledamo sapunicu iz CNN-holivud kujne...jasno je da je ovo obračun jer bajdne nikada ne bi ostao u trci da je u ovakvom stanju to je sigurno ,ne bi se ni kandidovao sigurno jeste bio djubre ali glup nije...

  2. Jovan Kojic -Perth says:

    Lupetate bez veze.Zar tako brzo.Pa tak danas se saznao da nece ucestovati u trci.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *