БАЈДЕН КАМАЛУ ХАРИС ПРОГЛАСИО ПРЕДСЕДНИКОМ

BAJDEN KAMALU HARIS PROGLASIO PREDSEDNIKOM

19 marta 2021

AMERIČKI predsednik Džo Bajden ponovo je – po drugi put – javno nazvao potpredsednicu SAD, Kamalu Haris, predsednikom Sjedinjenih Država!U danu u kojem mu je Vladimir Putin, reagujući na to što ga je nazvao „ubicom“, poželeo „dobro zdravlje“ i ponudio mu direktan razgovor o svim otvorenim pitanjima sveta i rusko-američkih odnosa, koji bi onlajn mogla pratiti cela planeta.

U nastupu koji je bio posvećen tempu vakcinacije u Arizoni, američki lider je Haris nazvao „našim predsednikom“!

Niko od prisutnih nije se usudio da ga ispravi i da mu ukaže na grešku, a sam Bajden uopšte nije primetio sopstvenu grešku.

Ovo je utoliko simptomatičnije što se još u vreme prošlogodišnje američke predsedničke kampanje otvoreno pisalo i govorilo da će Bajden biti u Beloj kući godinu-dve i da će ga Haris naslediti nakon što bude morao da se povuče iz zdravstvenih razloga.

Komentarišući ovaj najnoviji Bajdenov lapsus, portparolka ruskog Ministarstva inostranih poslova, Marija Zaharova, napisala je na svojoj stranici na Fejsbuku: „A upravo ga je predsednik Putin jednostavno pozvao da porazgovaraju“.

Islandski novinar Haukur Haukson, koji je nedavno u Moskvi razgovarao sa Putinom, povodom spremnosti predsednika RS za `veliko razjašnjavanje` pred tv-kamerama, rekao je i ovo:

„Bilo bi izuzetno zanimljivo pratati takav njihov duel jer se intelektualni i moralni nivo dvojice lidera veoma razlikuje. Međutim, sumnjam da će Bajden pristati. Stanje u kojem je predsednik SAD nije podesno za takav duel. Adekvatnost Džoa Bajdena nije baš idealna. Povrh svega, Bajden se plaši Putina“.

KOMENTARI4 komentara

 1. jovan says:

  Stalno ponavljate da je Bajedn pogresio, e pa nije! On zna kakva je odluka "krokodila iz USA mocvare", ko je odredjen za predsednika. Tu nema greske.

 2. milorad 5 says:

  pa kamala mu je supervizor,mislim tipu koji glumi bajdena, a glavne gazde on i nije video,bajden je umro bre, to je stvarno fnatastično da oni ovoliko dugo uspevaju da sakrivaju tu činjenicu ali sumnje su SVE JAČE u celoj svetskoj zajednici.TRAMP ZNA da je bajden bacio kašiku i zato ćuti ,čeka ih na krivini.Ima na kraju da se ispostavi TAČNO ono što je on tvrdio u vezi izbora i bajdena.Sada se bajednova kamarila udobno smestila , podelila funkcije i smestila svoju poslugu u institucijama američke politike, i time su DENUCIRALI SOPSTVENI APARAT.Ne mora da ih TRAŽE ,TU SU SVI ZVANIČNO POSTAVLJENI.Kakva će to "noć dugih noževa" da bude u vašingtonu kada krene čistka zbog državnog uara koji su izvršili očigledno:)Ako ih ne počiste nuk.rat počinje momentalno.

  • doktrina soka says:

   lako sakrivaju Bajdenov les,,,jer sto nema na CNN nije se ni dogodilo.

 3. Kulak says:

  Demencija je uzela maha kod starog zlikovca.I ne samo demencija.Evo upravo gledam kako pada 3 puta dok se pentra u avion....

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *