БАЈДЕН ОПЕТ БУНЦА: У Мадриду Шведску назвао – Швајцарском

BAJDEN OPET BUNCA: U Madridu Švedsku nazvao – Švajcarskom

1 jula 2022

BEZMALO svaki dan se potvrđuje: niko kao Džo Bajden!

Američki predsednik je nakon samita NATO u Madridu rekao:„Bićemo uz Ukrajince kako bismo bili sigurni da ih Ukrajinci neće pobediti“, rekao je najstariji lider zemlje u istoriji SAD.

Doduše, Bajden se odmah ispravio i pojasnio: „Odnosno da budemosigurni Rusi neće pobediti“.

Bajden je u Madridu još i pomešao Švedsku sa Švajcarskom dok je govorio o širenju NATO:

„Šef Švajcarske… Švajcarska — o moj Bože, uzbudio sam se zbog širenja Alijanse. Naravno, šef Švedske“, ispravio se predsednik SAD.

Dan ranije Bajden je omanuo i nakon razgovora sa španskim premijerom Pedrom Sančezom, nazvavši NATO pretnjom samom sebi.

(Fakti)

KOMENTARI8 komentara

 1. milorad5 says:

  meni je već pomalo žao ovog glumca koji je bajdenov dvojnik,izgleda da je očajan i dfa je shvatio koliko je blizu kraja, i da pokušava da da neki signal javnosti i nekako izazove neke sumnje i istrage koje bi ga možda spasile.Jer prvi bajdne je leš koji čeka da bude pokazan i ovaj svake sekunde može da bude uklonjen i likvidiran ako se pokaže potreba za time.Očigledno je da je u nekoj vrsti kućnog pritvora."bajden" sa političkom okolinom komunicira samo preko unutrašnje kamarile,ŽIVE konf.za štampu su toliko abnormalno retke za predsednčku kancelariju USA,kao nikada do sada,niko od kongresmena,delegacija ,senatora itd. nemože da se vidi sa bajdenom NASAMO,u stvari niko ni ne može da zakaže provatne razgovore sa njim a njega samog niko ne vidja u javnosti bez zaista robustnog političkog i bezbednosnog prstena oko njega,on je uvek u društvu pored gomile agenata bar 4-5 političkih savetnika i saradnika njegovog kabineta,nikad sam.Samo ga vodaju na kanapu od samita do samita i puštaju već prirpemljene video animacije sa njegovim "izjavama".Razlika izmedju retkih ŽIVIH nastupa "bajdena" i njegovih virtuelnih nastupa je ogromna toliko je to očigledno da me baš zanima zašto SVI ćute jer je nemoguće kako nisu primetili da nešto nije uredu sa tim čovekom.Očigledno je da se već u odredjenim država ZNA ili sumnja u vezi dvojnika(saudijski kralj je odbio da ga ponižavaju tel.razgovorima sa glumcem,kad će to ionako da dobije od state departmenta i cia-e napismeno) ovce iz EU se očigledno sprdaju na njegov račun iza ledja ppred kamerama,i uopšte je vidljivo kak otaj čovek u stvari nema nikakvu ni harizmu ni ugled mdju onima oji ga okružuju a navdon su jednaki sa njim po funkciji ili uticaju.Piramida na vrhu,ima PAJACA,ARLEKINA stvarno su zadnja vremena došla.

 2. Sodom von Gomor says:

  Kaubojska bydala. 330 miliona bydaletina. Tu gamadi treba sravniti sa zemljom i postaviti Indijance da vladaju nad ostatkom te kaubojštine.

  • Rista Bre says:

   i nešto malo manje od 1 milion Srba

  • Aleksa says:

   Koje indijance ?

 3. padre says:

  To ti je efekat njihovog obrazovnog sistema! Sećam se, da je jednom njihov košarkaš napitanje, da li zna,gde je Slovenija, rekao, da on njih ne pita, dali znaju, gde je savezna država Teksas, kao da su ga pitali, dali zna, gde je Mato Groso(Brazil), Kašmir (Indija), Bavarska (Nemaćka) ili Dagestan (Rusija)!

 4. Portopranco says:

  Zapad očajnički brani granice koje su izmislili boljševici. Čudo.

  • Velika Metla, says:

   Upravo zato su i podržali, u novijoj istoriji, ( podržao je zapad i ubistvo Romanobih i dovođenje onoga LeNjiRa komunjare na vlasti ) vladavinu komunjara u Jugoslaviji i SSSR-u odmah posle Drugog rata. A svo vreme su lajali kako je komunizam loš, ali GLE ČUDA valjaju mu granice koje su komunjare uspostavile, kao i izmišljene nazovi nacije " crnogorci, ukrajinci, bosanci, hrvati, makedonci...., i ostali bašibozuk.

 5. Kulak says:

  Glavni adut koji Zapad još ima u ruci su granice koje su izmišljale komunjare. Drži se Zapad kao pijan plota neprirodnih granica i izmišljenih nacija. Samo, te stvari imaju rok trajamja. Specijalna operacija Rusije u bivšoj propaloj državi ukrajini je vađenje prve cigle iz zida koji se zove izmišljene boljševičke granice. Neki na Zapadu to još nisu shvatili ili se opiru da shvate ono što je svakom ko ima zdrav razum savršeno jasno.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *