БАЈДЕН ОПЕТ УДАРИО НА ТРАМПА

BAJDEN OPET UDARIO NA TRAMPA

6 januara 2024

AMERIČKI predsednik Džo Bajden osudio je bivšeg američkog lidera Donalda Trampa zbog držanja prema šefu ruske države Vladimiru Putinu.

Podsetio je na Trampovu nedavnu izjavu, u kojoj je bivši američki predsednik uporedio pisma severnokorejskog lidera Kim Džong-una sa „ljubavnim pismima“. Bajden je rekao da bi to moglo da uvredi američko vojno osoblje.Potom je odmah dodao: „Možete li da poverujete da bi predsednik SAD rekao tako nešto? Tu je i Trampovo divljenje Putinu. Mogao bih da još nabrajam“.

Tramp je 17. decembra citirao Putina, ono što je govorio o pretnji američkoj demokratiji.

Kasnije je Bajden, komentarišući tu izjavu, rekao da je Tramp „podržao svog starog prijatelja“. Sam Tramp je objavio da će obnoviti mir na planeti „pomoću sile“ – ako pobedi na novembarskim predsedničkim izborima.

„Uspostavićemo silom mir širom naše planete“, rekao je Tramp.

Učinio je to u razgovoru sa svojim pristalicama u Ajovi, rekavši im da njegov naslednik, Džo Bajden, predstavlja pretnju demokratiji u zemlji. Osim toga, da je Bajden toliko nekompetentan da ne bi mogao da vodi ni prodavnicu.

Prema Trampu, samo on je u stanju da spreči Treći svetski rat, čija se pretnja već nadvila nad čovečanstvom. Ostali predsednički kandidati, kako je ukazao, nisu u stanju da se nose sa tim zadatkom.

Tramp se žalio Vrhovnom sudu SAD na isključenje sa republikanskih predizbora u Koloradu.

Njegovi advokati su naveli da kontroverzna pitanja koja se tiču ulaska u predsedničku trku treba da rešavaju zakonodavci, a ne sudovi.

KOMENTARI2 komentara

  1. persida says:

    Bajdo, previse si glup, zavezi, ako si to ti, a ako je dvojnik, prenesi mu, ako nisi vec mrtav ili obrastao Parkinsonom.

  2. milorad5 says:

    tramp je svakako neverovatno važna osoba koja bi bila u stanju da spreči nuklearni sukob koji priprema zombirani dvojnik bajdena i kamarila ubica i pedofila iz vašingtona.....nažalost mislim da je kasno i da samo potpuni pad amerike u anarhiju mpže da pomrsi konce vojnoj hunti u vašingtonu...poliitčki je nemoguže više sprečiti direktna napad NATO apkta na rusiju jer zaverenička politička mafija na zapadu koja odlučuje je već donela takvu odluku,trenuto nus pripreme u toku i nadam se da su rusi svesni da će napadd biti BEZ direktnog isceniranja povoda,biće iznenadan i naizgled bez bilo kakvog povoda ili krize...sprema se iznenadni nuklearni udar na celu rusiju,ne zna se kada će biti na pozicijama ali nekoliko meseci najviše od sada...vrlo je moguć iznenadni nuklearni napad NATO pakta negde uperiodu od kraja marta do početka juna,duboka država u USA ne može da leak izbore i ne sme da dozvoli izbore krajme ove god i zato će krenuti napad na rusiju i zbog svioh ostalih razloga koji su i dvolei do sukoba normalno,oni ne odusrttaju bez obzira na poraz u ukrajini i rusima bi bilo bolje da se spreme za direktan nukelarni rat jer to će biti i to uskoro...zapadnu oligarhiju njihovo stanovništvo uopšte ne zanima ionako žele da pobiju 2/3 potpuno nepotrebnih,nesposobnih i neposlušnih trolova,kako oni smatraju njihove zemljake i sugradjana,jer za oligarhiju koja vlada zapadnim kartelom ne postoji ni nacija ni sugradjani,samo oni i njihove familije,ostali su nevažni i u novoj robotskoj eri koju oni nameravaju da stvore,NEPOTREBNA USTA...zato izmedju ostalog takodje žele da pokrenu nukelarni sukob,oni ti nazivaju "pročišćavanje redova" medjusobno:)...rusiam je bole da se prirepme aa ako su pametni udariće prvi na prvu sumnjivu indiciju da je ovaj razvoj dogadjaja u pogonu ali on jeste već u pogonu i svakko će dodći do toga...plan je ograničena razmena nukelarnih udara sa tendencijom da se predje na totalni ako ne dodje do popuštanja rusije i nekog "kompromisa",mada ja ne vidim kako rusi mogu da naprave kompromis u odnosu na ono što se zahteva od rusije ,a to je da NESTANE...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *