БАЈДЕН ПАДА У НЕВАДИ: Гренел изнео невероватне податке, број бирача све открио

BAJDEN PADA U NEVADI: Grenel izneo neverovatne podatke, broj birača sve otkrio

15 novembra 2020

Šta se dogodilo u Nevadi kada je broj birača za četiri godine skočio 27,46 odsto, postavio je pitanje Ričard Grenel, specijalni izaslanik predsednika SAD za dijalog Beograda i Prištine i saradnik američkog predsednika Donalda Trampa.

Grenel je prvo na Tviteru napisao kako je porast broja birača na predsedničkim izborima u odnosu na 2016. bio „šokantan“.To je objasnio glasovima pristiglim poštom i naveo kako mašine za proveru potpisa, koje bi trebalo da spreče prevare, nisu bile dobro podešene.

​Na to je reagovao Džon Ralston, urednik u „Nevada indipendentu“, koji je napisao kako je izlaznost i 2016. i 2020. na predsedničkim izborima bila 77 odsto.

Međutim, Grenel je i za to imao objašnjenje.

​On je napisao kako je 2016. na izbore izašlo 1,125 miliona birača, dok je taj broj 2020. bio 1,434 miliona, što je rast od 27,46 odsto.

Republikanci, kojima pripada i Grenel, tvrde da je i u Nevadi, kao i u još nekim američkim državama, došlo do izbornih nepravilnosti, zbog čega su se obratili sudovima.

KOMENTARI3 komentara

 1. milorad3 says:

  Drugim rečima broj punoletnih stanovnika nevade se magično povećao za skoro 30% i to samo na biračkim spiskovima i glasačkim listićima, ostale statistike ne beleže takav rast:)Možda ima još takvih magičnih skokova "nataliteta" u još nekim državama,možda amerikanci otkriju da ih u stvari ima preko 300 miliona, na papiru.

  • padre says:

   Poneki se čak vratio iz onostranstva samo za tu priliku!

 2. Beli Orao says:

  Ameri najzad naučili balkanska posla , haha ha ha !!!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *