БАЈДЕН ПАДА У НЕВАДИ: Гренел изнео невероватне податке, број бирача све открио

БАЈДЕН ПАДА У НЕВАДИ: Гренел изнео невероватне податке, број бирача све открио

15 новембра 2020

Шта се догодило у Невади када је број бирача за четири године скочио 27,46 одсто, поставио је питање Ричард Гренел, специјални изасланик председника САД за дијалог Београда и Приштине и сарадник америчког председника Доналда Трампа.

Гренел је прво на Твитеру написао како је пораст броја бирача на председничким изборима у односу на 2016. био „шокантан“.То је објаснио гласовима пристиглим поштом и навео како машине за проверу потписа, које би требало да спрече преваре, нису биле добро подешене.

​На то је реаговао Џон Ралстон, уредник у „Невада индипенденту“, који је написао како је излазност и 2016. и 2020. на председничким изборима била 77 одсто.

Међутим, Гренел је и за то имао објашњење.

​Он је написао како је 2016. на изборе изашло 1,125 милиона бирача, док је тај број 2020. био 1,434 милиона, што је раст од 27,46 одсто.

Републиканци, којима припада и Гренел, тврде да је и у Невади, као и у још неким америчким државама, дошло до изборних неправилности, због чега су се обратили судовима.

KOMENTARI3 коментара

 1. milorad3 says:

  Drugim rečima broj punoletnih stanovnika nevade se magično povećao za skoro 30% i to samo na biračkim spiskovima i glasačkim listićima, ostale statistike ne beleže takav rast:)Možda ima još takvih magičnih skokova "nataliteta" u još nekim državama,možda amerikanci otkriju da ih u stvari ima preko 300 miliona, na papiru.

  • padre says:

   Poneki se čak vratio iz onostranstva samo za tu priliku!

 2. Beli Orao says:

  Амери најзад научили балканска посла , хаха ха ха !!!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u