БАЈДЕН ПОПУТ ШОЈИЋА: Где требају гласови, одмах стижу поштом! ЕВО КАКО ИЗГЛЕДА КРАЂА ИЗБОРА

BAJDEN POPUT ŠOJIĆA: Gde trebaju glasovi, odmah stižu poštom! EVO KAKO IZGLEDA KRAĐA IZBORA

6 novembra 2020

Dana 3. novembra u SAD su održani 59. po redu predsednički izbori od kako je država stekla nezavisnost od britanske krune.

Glavni rivali su aktuelni američki predsednik i republikanac Donald Tramp i demokrata Džo Bajden. Da polako ali sigurno postaju ne samo rivali već i ljuti neprijatelji pokazuje trenutna situacija u SAD.U 5 ključnih država: Arizona, Nevada, Pensilvanija, Džordžija i Severna Karolina čeka se predugo sa objavom konačnih rezultata, iako se zna da Tramp u njima vodi ili je u tesnoj prednosti. Tu je i Aljaska koja je uz Trampa, i koju će sigurno osvojiti.

Međutim, problemi su počeli kada su Viskonsin i Mičigen iskliznuli Trampu iz ruku iako je situacija u ove dve savezne države takva da se ceo izborni dan osećala Trampova pobeda u vazduhu.

U američkoj saveznoj državi Mičigen Džo Bajden je dobio 128.000 glasova, dok za isto vreme Donald Tramp nije dobio nijedan glas, pa vi sami procenite? Jasno je kao dan šta se dešava.

Trampov štab je zatražio obustavu prebrojavanja glasova i u saveznoj državi Džordžija. To je, uz Pensilvaniju i Mičigan već treća država u kojoj su zatražili obustavu prebrojavanja glasova, dok su u Viskonsinu zatražili ponovno prebrojavanje glasova, jer sumnjaju u ishod glasanja.

Dešava se to da glasovi famozno nestaju, pojavile su se informacije da Bajdenovi ljudi spaljuju glasačke listiće i kriju prave informacije.

Erik Tramp, sin republikanskog kandidata za predsedika SAD Donalda Trampa proglasio je na Tviteru pobedu u Pensilvaniji. On je takođe potvrdio da su pronađeni spaljeni i sakriveni birački listići, sugrerišući tako da su „izbori pokradeni“.

To je potvrdio i bivši senator Ričard Blek: „SAD imaju bogatu istoriju falsifikovanja rezultata glasanja“.

Američki izbori se polako ali sigurno pretvaraju u parodiju sa Srećkom Šojićem koji uspeva da se ugura u parlament glasovima sa Babinog zuba i iz Babušnice. Bajdenu verovatno glasove daju veverice iz šumovite Pensilvanije, drugog objašnjenja nema.

Džo Bajden se 1999. godine zdušno zalagao za bombardovanje Srbije, hvalio se time kako je pomogao u svrgavanju „diktatora“ Slobodana Miloševića, a verovatno je bio upoznat i sa metodama Srećka Šojića, pa je od njega naučio kako se pronalaze glasovi i tamo gde ih nema.Trenutna situacija

Trenutna situacija je takva da se očekuju konačni rezultati iz Nevade, Arizone (gde su demokrate već proglasile pobedu iako je ona upitna), Pensilvanije, Severne Karoline i Džordžije, a sumnjivi su i Viskonsin i Mičigen.

Nevada: 49,3 % za Bajdena, 48,7% za Trampa ili 588.252 glasa za Bajdena, a 580,605 za Trampa i tako stoji već duže vreme. Javljeno je da će prebrojavanje biti nastavljeno danas. Na osnovu 75% obrađenog uzorka. Razlika je mala, preko 7.000 glasova.

Arizona: 50,5 % za Bajdena, 48,1 % za Trampa ili 1.469.341 glas za Bajdena, a 1.400.951 glas za Trampa, gde su demokrate već proglasile pobedu iako je razlika u glasovima neznatna u korist Bajdena, a na osnovu 88% obrađenog uzorka.

Pensilvanija: Tramp vodi sa 50,7% glasova u odnosu na Bajdena koji ima 48,1% glasova ili u broju glasova, za Trampa je glasalo 3.215.983 glasača, dok je za Bajdena glasalo 3.051.565 Amerikanaca. Ovo su podaci dati na osnovu 89% obrađenih glasova. Situacija je takva da Bajden pokušava da fabrikuje nove podatke, da se ponište ili nestanu Trampovi glasovi, a da radi na dobijanju novih glasova.

Severna Karolina: Tramp vodi sa 50,1% glasova u odnosu na Bajdena koji je osvojio 48,7% glasova ili 2.732.084 glasova za Trampa, a 2.655.383 glasa za Bajdena. To su podaci na osnovu 94% obrađenih glasova. Očigledna je prednost republikanca, a stalo se sa prebbrojavanjem.

Džordžija: Tramp vodi sa 49,6% glasova, dok Bajden ima 49,2% glasova ili 2.432.097 glasova za Trampa, a 2.413,999 za Bajdena na osnovu 98% obrađenih glasova i još nema pobednika, jer je brojanje glasova obustavljeno.

Na Aljasci Tramp ubedljivo vodi i Bajden će ga teško stići, ali Aljaska nije toliko važna zbog malog broja elektora koji ima.

KOMENTARI3 komentara

  1. Kulak says:

    Hey Joe! Novi nadimak mu je "POŠTAR".Glasove dobija poštom.Budalaština i cirkus.

  2. Cecko says:

    E pa vidite Dame i Gospodo kako se to radi pa kad proglase Bajdena za Predsednika i kad dodju izbori kod nas poslace nekog zamenika pomocnika za Balkan ili kako ga zovu ( peti esalon) da nam prizna izborne rezultate i pod njihovim uslovima,valjda se svi secamo kako je Boskic usao u skupstinu po pritiskom jednog zapadnog ambasadora.

  3. Saharek says:

    Mašalak sa pobjedom Bajdena Bosna je obranjena.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *