БАЈДЕН ПОПУТ ШОЈИЋА: Где требају гласови, одмах стижу поштом! ЕВО КАКО ИЗГЛЕДА КРАЂА ИЗБОРА

БАЈДЕН ПОПУТ ШОЈИЋА: Где требају гласови, одмах стижу поштом! ЕВО КАКО ИЗГЛЕДА КРАЂА ИЗБОРА

6 новембра 2020

Дана 3. новембра у САД су одржани 59. по реду председнички избори од како је држава стекла независност од британске круне.

Главни ривали су актуелни амерички председник и републиканац Доналд Трамп и демократа Џо Бајден. Да полако али сигурно постају не само ривали већ и љути непријатељи показује тренутна ситуација у САД.У 5 кључних држава: Аризона, Невада, Пенсилванија, Џорџија и Северна Kаролина чека се предуго са објавом коначних резултата, иако се зна да Трамп у њима води или је у тесној предности. Ту је и Аљаска која је уз Трампа, и коју ће сигурно освојити.

Међутим, проблеми су почели када су Висконсин и Мичиген исклизнули Трампу из руку иако је ситуација у ове две савезне државе таква да се цео изборни дан осећала Трампова победа у ваздуху.

У америчкој савезној држави Мичиген Џо Бајден је добио 128.000 гласова, док за исто време Доналд Трамп није добио ниједан глас, па ви сами процените? Јасно је као дан шта се дешава.

Трампов штаб је затражио обуставу пребројавања гласова и у савезној држави Џорџија. То је, уз Пенсилванију и Мичиган већ трећа држава у којој су затражили обуставу пребројавања гласова, док су у Висконсину затражили поновно пребројавање гласова, јер сумњају у исход гласања.

Дешава се то да гласови фамозно нестају, појавиле су се информације да Бајденови људи спаљују гласачке листиће и крију праве информације.

Ерик Трамп, син републиканског кандидата за председика САД Доналда Трампа прогласио је на Твитеру победу у Пенсилванији. Он је такође потврдио да су пронађени спаљени и сакривени бирачки листићи, сугреришући тако да су „избори покрадени“.

То је потврдио и бивши сенатор Ричард Блек: „САД имају богату историју фалсификовања резултата гласања“.

Амерички избори се полако али сигурно претварају у пародију са Срећком Шојићем који успева да се угура у парламент гласовима са Бабиног зуба и из Бабушнице. Бајдену вероватно гласове дају веверице из шумовите Пенсилваније, другог објашњења нема.

Џо Бајден се 1999. године здушно залагао за бомбардовање Србије, хвалио се тиме како је помогао у свргавању „диктатора“ Слободана Милошевића, а вероватно је био упознат и са методама Срећка Шојића, па је од њега научио како се проналазе гласови и тамо где их нема.Тренутна ситуација

Тренутна ситуација је таква да се очекују коначни резултати из Неваде, Аризоне (где су демократе већ прогласиле победу иако је она упитна), Пенсилваније, Северне Kаролине и Џорџије, а сумњиви су и Висконсин и Мичиген.

Невада: 49,3 % за Бајдена, 48,7% за Трампа или 588.252 гласа за Бајдена, а 580,605 за Трампа и тако стоји већ дуже време. Јављено је да ће пребројавање бити настављено данас. На основу 75% обрађеног узорка. Разлика је мала, преко 7.000 гласова.

Аризона: 50,5 % за Бајдена, 48,1 % за Трампа или 1.469.341 глас за Бајдена, а 1.400.951 глас за Трампа, где су демократе већ прогласиле победу иако је разлика у гласовима незнатна у корист Бајдена, а на основу 88% обрађеног узорка.

Пенсилванија: Трамп води са 50,7% гласова у односу на Бајдена који има 48,1% гласова или у броју гласова, за Трампа је гласало 3.215.983 гласача, док је за Бајдена гласало 3.051.565 Американаца. Ово су подаци дати на основу 89% обрађених гласова. Ситуација је таква да Бајден покушава да фабрикује нове податке, да се пониште или нестану Трампови гласови, а да ради на добијању нових гласова.

Северна Kаролина: Трамп води са 50,1% гласова у односу на Бајдена који је освојио 48,7% гласова или 2.732.084 гласова за Трампа, а 2.655.383 гласа за Бајдена. То су подаци на основу 94% обрађених гласова. Очигледна је предност републиканца, а стало се са преббројавањем.

Џорџија: Трамп води са 49,6% гласова, док Бајден има 49,2% гласова или 2.432.097 гласова за Трампа, а 2.413,999 за Бајдена на основу 98% обрађених гласова и још нема победника, јер је бројање гласова обустављено.

На Аљасци Трамп убедљиво води и Бајден ће га тешко стићи, али Аљаска није толико важна због малог броја електора који има.

KOMENTARI3 коментара

  1. Kulak says:

    Hey Joe! Novi nadimak mu je "POŠTAR".Glasove dobija poštom.Budalaština i cirkus.

  2. Cecko says:

    E pa vidite Dame i Gospodo kako se to radi pa kad proglase Bajdena za Predsednika i kad dodju izbori kod nas poslace nekog zamenika pomocnika za Balkan ili kako ga zovu ( peti esalon) da nam prizna izborne rezultate i pod njihovim uslovima,valjda se svi secamo kako je Boskic usao u skupstinu po pritiskom jednog zapadnog ambasadora.

  3. Saharek says:

    Mašalak sa pobjedom Bajdena Bosna je obranjena.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u