БАЈДЕН ПРЕТИ ПУТИНУ и од Американаца тражи новац за спасавање САД

БАЈДЕН ПРЕТИ ПУТИНУ и од Американаца тражи новац за спасавање САД

26 октобра 2019

Аутор: Иван ДАНИЛОВ, РИА Новости

БИВШИ потпредседник САД и кандидат за шефа државе на изборима 2020-те – Џо Бајден – ванредно се обратио Американцима. Са тврдњом да су „дани тиранина Путина одбројани“.

Бајден се фактички истовремено обратио и сународницима и руском лидеру. Овако:

„Људи, да ли сте чули новост? Опет Путин и Руси покушавају да се умешају у наше изборе, у то – ко ће бити наш председник. Овога пута сам се ја нашао у њиховом фокусу. Зато што Путин зна: ако ја постанем председник САД – одбројани су дани његовој тиранији и покушајима да прети Сједињеним Држава и Источној Европи. Ја ћу му се супротставити.Он је  силеџија, као и наш председник. Знам да Путин не жели да је постанем председник, а ја вам кажем: све ће се изменити када ја постанем председник. Господине Путин, исход својих избора одредиће амерички народ а не ви“.Како се и могло очекивати, на крају овог и оваквог видео-обраћања, уследило је указивање на рачун на који грађани САД  могу уплаћивати донације за Бајденову кампању.

Макар то било и само неколико долара: „Пошаљите сигнал Путину – жртвујте бар по пет долара“.

Ово показује да је америчка политичка класа одлучила да председничке изборе 2020-те претвори у геополитички референдум.

Американце су већ почели да убеђују да се њихов избор своди на – Бајден или Путин.

Овако је на недавним изборима наступио Петар Порошенко („Или Порошенко или Путин!“), а он је те изборе више него убедљиво изгубио.

Од америчких избора 2016-те почели су да праве антируску фарсу након што је постало јасно да их је Хилари Клинтон изгубила. Изборе 2020-те антируском фарсом праве већ сада, што значи да ће се антируска хистерија само даље појачавати.

Бајдену је у овоме терцирао бос Фејсбука Мак Закерберг који је иступио са тврдњом да је његова компанија већ осујетила мешање у изборну кампању у САД Русије и Ирана.

Сукобљене фракције америчке елите уништавају саму основу политичког система и државног уређења САД.

Постепено своју земљу претварају у највећу банана-републику и у томе нико не треба да им смета.

Сами су изабрали тај пут.

(сажета верзија текста)

(Факти)

KOMENTARI5 коментара

 1. теоретичар says:

  Исувише дуго капмпањирају антируску хистерију, а у америци ни један обичан човек више није хистеричан. Када науче какву глупост праве, воз прошао. Невероватно колике глупости лупају поједини амерички политичари и већина медија и то толико дуго да су постали напорно досадни. Колико је мени познато, већина американаца је одавно престала да их прати, иако сваки божији дан дрме једно исто на већини телевизија. Сва та имитација гебелс пропаганде је већ и бајдену отрцана, а имитација је јер нема више ни трунке успеха чак ни међу американцима. Бајден само неком силом може постати прецедник на овакав начин, али најпре ће бити да ће пропасти као и Порошенко. Бар амери имају психолога да објасне оваквим типовима зашто је то време антируске пропаганде прошло, али изгледа плаћају псиохологе да их лажу. А психолози користе ситуацију и стављају паре у џеп, грозећи се лажи које морају да кажу оваквим медијима и типовима. Ово горе на слици американци неће изабрати на изборима ни случајно. Чак и ако га доведе на власт нека сила, онда је та сила заиста пролупала и нема појма шта ради. Ја живим дебело у два века али овакве и оволико глупости никада нисам ни видео ни чуо. Све што предуго траје мора да пролупа, зарђа и да се подвргне или генералки или баци на отпад. Већина америчких медија и особа попут Бајдена нису уопште свесни да јашу на пролупалој машини која већ толико тандрче и дими да је напросто невероватно да они то не виде, не осећају и не схватају. Једно време је та машина радила као швајцарски сат, али истекло јој време. Гебелс пропаганда више није оно што је била и нема ни приближно успеха као што је имала у својој младости. Данас је израђена рага која ће ускоро испустити душу ако је не реновирају и не замене две трећине делова који више не функционишу.

 2. теоретичар says:

  Краће речено, ово што Бајден ради је уствари силовање Гебелс пропаганде.

 3. M says:

  Svi "izbori" svijeta,samo su farsa!Ovdje su samo maske pale!

 4. KROmanjonac iz kontejnera says:

  skleroza maznula smrdonogog kauboja

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u