БАЈДЕН ПРЕТИ ПУТИНУ и од Американаца тражи новац за спасавање САД

BAJDEN PRETI PUTINU i od Amerikanaca traži novac za spasavanje SAD

26 oktobra 2019

Autor: Ivan DANILOV, RIA Novosti

BIVŠI potpredsednik SAD i kandidat za šefa države na izborima 2020-te – Džo Bajden – vanredno se obratio Amerikancima. Sa tvrdnjom da su „dani tiranina Putina odbrojani“.

Bajden se faktički istovremeno obratio i sunarodnicima i ruskom lideru. Ovako:

„Ljudi, da li ste čuli novost? Opet Putin i Rusi pokušavaju da se umešaju u naše izbore, u to – ko će biti naš predsednik. Ovoga puta sam se ja našao u njihovom fokusu. Zato što Putin zna: ako ja postanem predsednik SAD – odbrojani su dani njegovoj tiraniji i pokušajima da preti Sjedinjenim Država i Istočnoj Evropi. Ja ću mu se suprotstaviti.On je  siledžija, kao i naš predsednik. Znam da Putin ne želi da je postanem predsednik, a ja vam kažem: sve će se izmeniti kada ja postanem predsednik. Gospodine Putin, ishod svojih izbora odrediće američki narod a ne vi“.Kako se i moglo očekivati, na kraju ovog i ovakvog video-obraćanja, usledilo je ukazivanje na račun na koji građani SAD  mogu uplaćivati donacije za Bajdenovu kampanju.

Makar to bilo i samo nekoliko dolara: „Pošaljite signal Putinu – žrtvujte bar po pet dolara“.

Ovo pokazuje da je američka politička klasa odlučila da predsedničke izbore 2020-te pretvori u geopolitički referendum.

Amerikance su već počeli da ubeđuju da se njihov izbor svodi na – Bajden ili Putin.

Ovako je na nedavnim izborima nastupio Petar Porošenko („Ili Porošenko ili Putin!“), a on je te izbore više nego ubedljivo izgubio.

Od američkih izbora 2016-te počeli su da prave antirusku farsu nakon što je postalo jasno da ih je Hilari Klinton izgubila. Izbore 2020-te antiruskom farsom prave već sada, što znači da će se antiruska histerija samo dalje pojačavati.

Bajdenu je u ovome tercirao bos Fejsbuka Mak Zakerberg koji je istupio sa tvrdnjom da je njegova kompanija već osujetila mešanje u izbornu kampanju u SAD Rusije i Irana.

Sukobljene frakcije američke elite uništavaju samu osnovu političkog sistema i državnog uređenja SAD.

Postepeno svoju zemlju pretvaraju u najveću banana-republiku i u tome niko ne treba da im smeta.

Sami su izabrali taj put.

(sažeta verzija teksta)

(Fakti)

KOMENTARI5 komentara

 1. teoretičar says:

  Isuviše dugo kapmpanjiraju antirusku histeriju, a u americi ni jedan običan čovek više nije histeričan. Kada nauče kakvu glupost prave, voz prošao. Neverovatno kolike gluposti lupaju pojedini američki političari i većina medija i to toliko dugo da su postali naporno dosadni. Koliko je meni poznato, većina amerikanaca je odavno prestala da ih prati, iako svaki božiji dan drme jedno isto na većini televizija. Sva ta imitacija gebels propagande je već i bajdenu otrcana, a imitacija je jer nema više ni trunke uspeha čak ni među amerikancima. Bajden samo nekom silom može postati precednik na ovakav način, ali najpre će biti da će propasti kao i Porošenko. Bar ameri imaju psihologa da objasne ovakvim tipovima zašto je to vreme antiruske propagande prošlo, ali izgleda plaćaju psiohologe da ih lažu. A psiholozi koriste situaciju i stavljaju pare u džep, grozeći se laži koje moraju da kažu ovakvim medijima i tipovima. Ovo gore na slici amerikanci neće izabrati na izborima ni slučajno. Čak i ako ga dovede na vlast neka sila, onda je ta sila zaista prolupala i nema pojma šta radi. Ja živim debelo u dva veka ali ovakve i ovoliko gluposti nikada nisam ni video ni čuo. Sve što predugo traje mora da prolupa, zarđa i da se podvrgne ili generalki ili baci na otpad. Većina američkih medija i osoba poput Bajdena nisu uopšte svesni da jašu na prolupaloj mašini koja već toliko tandrče i dimi da je naprosto neverovatno da oni to ne vide, ne osećaju i ne shvataju. Jedno vreme je ta mašina radila kao švajcarski sat, ali isteklo joj vreme. Gebels propaganda više nije ono što je bila i nema ni približno uspeha kao što je imala u svojoj mladosti. Danas je izrađena raga koja će uskoro ispustiti dušu ako je ne renoviraju i ne zamene dve trećine delova koji više ne funkcionišu.

 2. teoretičar says:

  Kraće rečeno, ovo što Bajden radi je ustvari silovanje Gebels propagande.

 3. M says:

  Svi "izbori" svijeta,samo su farsa!Ovdje su samo maske pale!

 4. KROmanjonac iz kontejnera says:

  skleroza maznula smrdonogog kauboja

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *