БАЈДЕН СЕ ОДРИЧЕ ТАЧИЈА: Није знао да је ратни злочинац?

BAJDEN SE ODRIČE TAČIJA: Nije znao da je ratni zločinac?

18 novembra 2020

SVE prethodne izjave koje je Džo Bajden dao o Hašimu Tačiju date su bez znanja o tome šta se nalazi u istrazi ili u optužbama pred Specijalizovanim većima i Specijalizovanom tužilaštvu, kaže bivši zvaničnik Stejt departmenta i Saveta za nacionalnu bezbednost Bertrand Braun.

– U diplomatiji, mi se susrećemo sa različitim ljudima i izgovaramo razne prigodne stvari. Pogledi i izjave se uvek mogu promeniti kada se dobiju nove informacije – kaže Braun, na pitanje kako vidi svojevremenu Bajdenovu izjavu da je Tači „kosovski Džordž Vašington“.

Kada je reč o izjavi Hašima Tačija i zvaničnika takozvane OVK ispred Specijalizovanih veća i Specijalizovanog tužilaštva Kosova da je upravo ova oružana formacija stvorila državu Kosovo zajedno sa SAD, NATO i EU, Braun kaže da su zločini koji se Tačiju i ostalima stavljaju na teret „počinjeni bez znanja i bez ikakve podrške američke vlade“.

– Ratni zločini i zločini protiv čovečnosti su nedopustivi, bez obzira na političku motivaciju počinilaca – naglasio je Braun.

KOMENTARIJedan komentar

  1. test01 says:

    Ovaj tip pocinje da ima ozbiljne mentalne probleme, Trumpa je dva puta nazvao Dzordzom, Mesa cak i imena svoje familije - tip postaje senilan i zaista je bilo smesno da se on kandiduj za predsednika USA mada ga je duboka drzava i izabrala - ako uspeju da udju u Belu Kucu sa ovim pokradenim izborima, zamenice ga sa onom Kemalom sigurno. Sve je ovo jedna velika farsa i predstava duboke drzave.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *