БАЈДЕН СЕ ОДРИЧЕ ТАЧИЈА: Није знао да је ратни злочинац?

БАЈДЕН СЕ ОДРИЧЕ ТАЧИЈА: Није знао да је ратни злочинац?

18 новембра 2020

СВЕ претходне изјаве које је Џо Бајден дао о Хашиму Тачију дате су без знања о томе шта се налази у истрази или у оптужбама пред Специјализованим већима и Специјализованом тужилаштву, каже бивши званичник Стејт департмента и Савета за националну безбедност Бертранд Браун.

– У дипломатији, ми се сусрећемо са различитим људима и изговарамо разне пригодне ствари. Погледи и изјаве се увек могу променити када се добију нове информације – каже Браун, на питање како види својевремену Бајденову изјаву да је Тачи „косовски Џорџ Вашингтон“.

Када је реч о изјави Хашима Тачија и званичника такозване ОВК испред Специјализованих већа и Специјализованог тужилаштва Косова да је управо ова оружана формација створила државу Косово заједно са САД, НАТО и ЕУ, Браун каже да су злочини који се Тачију и осталима стављају на терет „почињени без знања и без икакве подршке америчке владе“.

– Ратни злочини и злочини против човечности су недопустиви, без обзира на политичку мотивацију починилаца – нагласио је Браун.

KOMENTARIЈедан коментар

  1. test01 says:

    Ovaj tip pocinje da ima ozbiljne mentalne probleme, Trumpa je dva puta nazvao Dzordzom, Mesa cak i imena svoje familije - tip postaje senilan i zaista je bilo smesno da se on kandiduj za predsednika USA mada ga je duboka drzava i izabrala - ako uspeju da udju u Belu Kucu sa ovim pokradenim izborima, zamenice ga sa onom Kemalom sigurno. Sve je ovo jedna velika farsa i predstava duboke drzave.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u