„БАЈДЕН СЕ СПРЕМА ДА ПРОГЛАСИ ВАНРЕДНО СТАЊЕ И ПОНИШТИ ИЗБОРЕ“

„BAJDEN SE SPREMA DA PROGLASI VANREDNO STANJE I PONIŠTI IZBORE“

11 jula 2024

Sadašnji šef Bele kuće Džozef Bajden uskoro bi mogao da izvede pravi nastup. Na ovo je upozorio poznati ruski ekonomista. Valentin Katasonov.

Prema njegovim rečima, vladajuća demokratska elita SAD može da ubedi aktuelnog lidera zemlje da proglasi vanredno stanje ili čak i ratno stanje. Ova okolnost će, kako je objasnio ekspert, omogućiti da se predstojeći predsednički izbori odlože na neodređeno vreme.Istovremeno, prema rečima Katasonova, ovaj scenario bi mogao da počne prestankom rada većine američkih banaka.

Da bi to moglo da se desi, kako je primetio stručnjak, nedavno je potvrdio i čuveni senator Mekgregor. On je upozorio, da demokratska elita već svim silama priprema ovu kampanju.

Kada i ako banke prestanu da rade u Americi, tada će, kako je rekao ekspert, početi masovni narodni nemiri u Sjedinjenim Državama.

„Upravo ta okolnost treba da omogući Bajdenu da uvede vanredno stanje u zemlji, i tako skine sa dnevnog reda pitanje predstojećih predsedničkih izbora“, izjavio je Katasonov.

Webtribune.rs

KOMENTARI7 komentara

 1. Hrvacki bolesnici sa Aldebaram planete says:

  U Bajdenistanskom kaubojlendu sve je moguće.

 2. Kulak says:

  Oj Bajdene neka, neka, duboka te jama čeka!

  • persida says:

   On u tami vec boravi, al nikoga da mu javi.

 3. Gagi says:

  Sta je drugo ostalo vec te "demokratske" gadosti i podvale. Bas ce se "elita" nasekirati ako se narod medjusobno poubija i osakati. Vrlo mi je cudno, ogromna municija i ubojna sredstva se trose na eliminisanje zive sile u Ukrajini. Sto se prvo preciznim oruzjem ne pogadjaju komandna mesta i sedista politickih odlucivanja. Ili se mozda ceka, da se posle masakra naroda ta "elita" isprati na bezbedne zivotne destinacije uz leprsanje onog ogromnog broja zastava sa grobova "svog" naroda. Uostalom, uvek je tako bilo i u proslosti. Nikada ili retko su organizatori narodnog masakra odgovarali ili bili sankcionisani od svojih sponzora. Bas suprotno, te dzelate cuvaju po mauzolejima da se oni koji su pretekli dive i oplakuju svoje spasioce i posebne umove.

 4. milorad5 says:

  vrlo moguće oni vagaju nekoliko scenarija za "ratno stanje" i odlaganje izbora,i to je NEMINOVNO,samo je pitanje koju će "bombonu" da izvuku iz bombonjere..mislim da će im,velikoj većini iz te bande to biti poslednji "slatkiš" koji su pojeli...spasiće se samo oni koji sad već imaju upaljene motore na avionima i pare u stranim aktivam i bankama...amerika je "mrtav čovek hoda" finansijski gledano,zombi koji samo što nije pao nazad u grob iz koga su ga izvukli 1972...

 5. Beli Orao says:

  Moć i aroganciju pokazuju i kod kuće kao i u svijetu!

 6. Hrvacki bolesnici sa Aldebaram planete says:

  U Bangladešu je sve moguće...tj.u Americi, ups, lapsus😋

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *