БАЈДЕН СКОВАО ПАКЛЕНИ ПЛАН! Америчи председник позвао Лондон, крећу у нови поход по свету!

BAJDEN SKOVAO PAKLENI PLAN! Američi predsednik pozvao London, kreću u novi pohod po svetu!

28 marta 2021

Američki predsednik Džozef Bajden rekao je danas da je u razgovoru sa britanskim premijerom Borisom Džonsonom predložio da „demokratske zemlje“ treba da imaju infrastrukturni plan koji bi mogao da parira kineskoj inicijativi Pojas i put.

Bajden predlaže alternativu kineskoj inicijativi Pojas i put

„Predložio sam da treba da imamo sličnu inicijativu koja potiče od demokratskih država a koja bi pomogla onim zajednicama širom sveta kojima treba pomoć“, rekao je Bajden novinarima, prenosi Rojters.

Kineska inicijativa Pojas i put posvećena je infrastrukturnom povezivanju Azije i Evrope.

(Tanjug)

KOMENTARI6 komentara

 1. persida says:

  Videli smo kako si pokrao izbore, bas si demokrata.

 2. milorad 5 says:

  Sa lažnim bajdenom na čelu USA su ponovo postale DOMINION UK."Bajden" će POTPISATI SVE što mu se poturi jer ionako se spremaju da objave demisiju a mrtvog čoveka ne može niko da smesti na sud,medjutim uredbe i zakone koje dvojnik SADA POTPISUJE na tekućoj traci će biti JAKO TEŠKO promeniti u REDOVNOJ birokratskoj proceduri. ZATO ŽURBA da se progura SVE što raznim interesnim grupama koje stoje iza ovog državnog udara u USA treba, pa i izmedju ostalog i londonskoj oligarhiji koja i kontroliše ekipu u senci iza pokojnog bajdena.Biće potpisani specijalni tajni "odbrambeni" ugovori i to ASAP izmedju USA i UK, i biće dozvoljen pristup američkom nuklearnom oružju engleskoj "vladi" i odatle UK u stvari i misli da poveća svoj nuk.arsenal,jednostavno će preuzeti kontrolu naa američkim raketam staconiranim u UK i njihov broj se okvirno i podudara sa "planiranim" povećanjem nuk.potencijala UK:) Da ne pominjem da su englezi VEĆ POKUŠALI da dodju u posed lansirnih kodova tog naoružanja u potaji kroz neki navodni džentelemenski usmeni sporazum sa nekom zabačenom birokratskom krticom iz ministarstva odbrane obaminog "kabineta.Primećujete da SVE njihove "legalne" institucije stavljam pod navodnike ,jer činjenica je da i UK i USA imaju ILEGALNE VLADE BEZ DEMOKRATSKOG KREDIBILITETA, jer je u obe države izvršen dvorski udar i u obe države je opozicija svedena na prisutno članstvo bez ikakve prave snage da se suprotstavi prikrivenoj hunti na čelu tih država.Obe države, danas, imaju vladajuće stranke koje su u APSOLUTNOJ većini u oba doma i vlade koje su sastavljene isključivo od poslušnih vojnika dotičnih "stranaka"i obe države su postale time JEDNOPARTIJSKA VOJNA HUNTA sa isključivo kozmetičkim atributima demokratije.TO je prava opasnost za svetski mir jer to je i hitler uradio PRE nego što je krenuo u osvajački rat, tako da se u obe države uskoro može očekivati ozbiljan politički progon neistomišljenika kojih ima MNOGO na marginama političkog života tih država ali su trenutno zaglušeni režimskom medijskom halabukom.KLASIKA BRE :)nisu ovi naši i levi i desni učili posao od rusa ,naučili su ga od zapada.E TAKO SE TO RADI,kratko ali jeb.tačno:):)Rat je NEMINOVAN ishod ove militarizacije anglosaxonskog pakta i to ne jedan rat nego GOMILA teških ratova koje oni već planiraju radi uvodjenja neke nove globalne IMPERIJE viktorijanskog modela:)ali bez KRUNE.Oni su rešili da UNIŠTE krunu u UK i time preuzmu potpunu i u bilo kom mogućem obliku neometanu vlast pre nego što krenu u pohode.

 3. test01 says:

  Nije on skovao nikakav plan - senilnost uzima maha i njemu je uspeh kada po nici ne napuni pelene. Duboka drzava je opet uzjahala Ameriku i vode je u Apokalipsu.

 4. radmila says:

  Bajden je samo marioneta. Mocniji povlace konce.

 5. Za Srbiju says:

  Demonkratske države i danas žive na račun afričkog rudnog i naftnog resursa, dok Afrika tone u sve veće siromaštvo. Ko skakavci jedu i otimaju njihove resurse, porobljavaju stanovništvo, finansiraju njihove sukobe, uvaljuju razne medicinske eksperimente i prljave tehnologije. Ista priča je i kod nas u Srbiji. Samo je nivo siromaštva u Africi drastičniji.

 6. tihomir says:

  Sumnjam da je uspeo i sam to procitati

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *