БАЈДЕН ТОТАЛНО ПУКАО: Демократе траже новог кандидата

BAJDEN TOTALNO PUKAO: Demokrate traže novog kandidata

5 oktobra 2019

Rejting vodećeg kandidata Demokratske stranke SAD Džoa Bajdena na predstojećim izborima u Americi pao je na minimum od starta predizborne kampanje, podaci su anketa koje prenose američki mediji.

Kako navodi portal „Ril klir politiks“, početkom oktobra Bajden je uživao podršku svega 26,2 odsto ispitanika.Poređenja radi, na početku kampanje, u aprilu 2019. godine, Bajden je imao podršku 30,3 odsto građana SAD, dok je u maju ta brojka porasla na 41,1.

Do pada popularnosti Džoa Bajdena, prema oceni portala „Ril klir politiks“, došlo je krajem septembra, kada je pokrenuta procedura impičmenta predsednika SAD Donalda Trampa.

Dodaje se da je od tog trenutka njegov rejting naglo opao za četiri procenta, i pored, kako se ocenjuje, velike podrške vodećih američkih medija.

KOMENTARI13 komentara

 1. Velika Metla says:

  Pukao? Valjda poludeo? Ma,i da poludi ne bi mu se ama baš ništa poznalo.

 2. milorad2 says:

  odlično glavni majstor je u problemu, lepo ga je tramp zašio a bajdenova svita ne sme da poturi nekog nepoznatog da glumi predsednika ponovo kao recimo obamu što su poturili.Mislim da je ovo kraj bajdenove političke karijere i to je zaista dobra vest za USA oni tamo to još ne znaju ali ovo je dobrom znači da su počeli ljudi da se PITAJU,ŠTA se dešava to bre,mnogo se talasa a uzurpatorima vlasti u uSA to nikako ne odgovara probudiće se klijent iz medijskog transa a onda će da bude spasavaj se ko može i za bajdena i za sve te grupacije koje su OTELI DRŽAVU AMERIKANCIMA.

  • Kosovac says:

   @ milorad2, …..Da, Oteli državu Amerikancima. Pravi izraz. Još malo pa će ta grupacija da dobije svoj pravi naziv, koji će svima pokazati u kom grmu lež zec. ……….Ne treba smetnuti s uma da je Bajden bio umešan i u događaje na Kosovu, kada je vladika Artemije odbio da ga primi u Visokim Dečanima. A Bajden navalio kao mutav, pa je ipak uspeo da uđe u manastir. Ne zna se zašto mu je to bilo toliko važno.

   • milorad2 says:

    dečani su sveto mesto VISOKOG ranga, taj "satnista" je mislio da će ga unerediti samim svojim provaljivanjem.JA znam da se luster ljuljao tamo iz čista mira kada je ta budala kročila u manastir,ali on nema pojma koji je jadnik i koliko će patiti zbog bolesne ideje da on "služi" nečemu što ne postoji. Jedino što on radi je da se PROTIVI volji i želji, koja POSTOJI i koja je JEDINA koja postoji i ne postoji, i koja je od dečana napravila jedno od svojih milih mesta.MI, sanjamo dečane i volimo dečane,bajden je bukvalno kao pseći izmet na nečijem travnjaku tamo bio a sada će on proći BRZO.Kolkega lažov je već imao ,anji udar ali bajden će tako spektakularno da baci kašiku ubrzo biće vam svima jasno daje ovo što sam napisao ISTINA JEDINA I NEPORECIVA jedino na ovom našem jeziku razumljiva i rečena.MMUJBM.

    • Kosovac says:

     @ milorad2, …..Tada je Bajden petljao sa nekim verskim sektama u Americi, pisalo je u novinama. to sam povezao sa njegovom željom da oskrnavi manastir Dečani. Kao da je dobio zadatak da se pokaže na taj meni nerazumljiv način. Možda je sve jednostavno, da ne treba odmah potezati Teoriju zavere, možda treba pogledati vezu sa tvrdnjom Šiptara onomad da su Oni gradili manastir Dečani i ostale pravoslavne manastire na Kosovu. Pa tek onda kada se pojavi umešanost Vatikana, onda razviti teoriju. ……….Dobro ti je ovo „…..bajden je bukvalno kao pseći izmet na nečijem travnjaku tamo bio….“.

     • Kosovac says:

      @ milorad2, …..Onako uz put, da ti kažem. …..Ono što je Jozef Bajden rovario na Kosovu, to je bilo kodža odavno. Ali eto dočekali smo da ta gnjida toliko napreduje, da se čak i kandiduje za predsednika Amerike.

 3. Djoka Brica says:

  Jos malo pa ce da crkne pored ostalih crkotina! Kratko receno mafijash i grabljivac za sve sto se moze uzeti.

 4. Goran Swe says:

  Mnogi to ne znaju ali on je bio jedan od vodećih operativaca/koordinatora razbijanja Jugoslavije.

  • Velika Metla says:

   Goran,i neka su je razbili. Nije tu trebalo puno truda da se razbije jedna takva silom stvorena tvorevina. Nego je problem taj što je svako sem Srba debelo iskoristio tu "jugslaviju". Srbi ne smeju NIKADA više da prave zajedničku državu ni sa kime,po bilo koju cenu.

   • Kosovac says:

    @ Velika Metla, …..Jasno je da Srbi ne smeju više nikada da prave nešto slično, ali primetio si kako nas non-stop guraju u zagrljaj Zapadnog Balkana i tako kolektivnog učlanjenja u EU. I srpski političari se utrkuju ko će pre učestvovati na neki samit zemalja Zapadnog Balkana, kao na bal vampira. ……….Kolega Goran Swe je dao dobru i tačnu konstataciju. Nadam se da je „razbijanje Jugoslavije“ upotrebio samo kao pojam. Mislim da on nije Jugonostalgičar.

    • Goran Swe says:

     Ma ja to iz ugla razbijanja Juge kao prelomni trenutak, gdje su materijalizovali udar na Srbe kao najdržavotvornije strukturno tkivo i neće se nikada zaustaviti dok ih se ne zaustavi. Oni samo uzimaju pauze da se pregrupišu.Taj zlikovac bi nastavio posao razbijanja Srbije. Ja već godinama govorim da se sve ovo rješava katastarski, par hektara u Srbiji i RS za 2 baze braći našoj pa će svi silni zlotvori i domaće mmarionete da izduvaju u par godina. Pozdrav

    • Gagi says:

     Nas problem je u korumpiranim politicarima. Srbija je uvek bila samo SRBIJA. Vidi molim te, nekada su nas strpali u Jugoslaviju a sada u Zapadni Balkan. SAMO da nije Srbija. Svaki nas politicar bi MORAO da se predstavlja da je iz Srbije a ne tamo iz neke bezvezne geografske odrednice koja "usisava" Srbiju.

 5. Nićifor says:

  Trebao mu je veliki obožavalac Aleksandar Vučić, koji ga je u Beogradu dočekao hlebom i solju, a on prošao pored srpske zastave a da je nije ni pogledao, dok je albansku u Prištini ljubio, poslati telegram podrške. Valjda bi se i javno mnjenje okrenulo u njegovu korist kad vidi od kakve znamenite ličnosti je dobio podršku. Još kad bi prošetao ulicama Njujorka ili Vašingtona u onim opancima koje mu je Vučić kupio u Skadarliji svi Srbi u SAD bi pali u trans. Samo mi se čini da svi kojima je on dao podršku, uključujući i Klintonove, nepovratno odlaze u zaborav. Ako "Veliki vođa" ne zna kakav je ko znaju oni koji traže da se onima koje je dovodio u Beograd sudi zbog ratnog zločina, kao što Englezi traže za glavnog zagovornika bombardovanja Iraka, ali i Srbije, Tonija Blera, Vučićevog savetnika. Posle dovođenja Blera, Bajdena, Šredera sada bi bio red da nam u Beograd dovede još koje lice od 14 optuženih i presudom Okružnog suda u Beogradu osuđenih na po dvadeset godina zatvora zbog ratnog zločina nad SRJ, da dodatno osnaži presudu Vrhovnog suda Srbije koji je tu osuđujuću presudu ukinuo po preuzimanju vlasti od strane petooktobarskih oslobodilaca, čiji je rezultat vladavine krunisan dolaskom "zlatnog doba" (za njih svakako, a ne i za narod, koji će to doba pričekati bar još jedan vek).

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *