„БАЈДЕН УБИЈА РУКАМА ЗЕЛЕНСКОГ – Америка не зна шта да ради са председником Украјине“

„БАЈДЕН УБИЈА РУКАМА ЗЕЛЕНСКОГ – Америка не зна шта да ради са председником Украјине“

1 августа 2023

АМЕРИЧКЕ власти не знају шта даље да раде са председником Украјине Зеленским – дрзак је према газдама, подрива офанзиву, а ауторитет у армији и народу му је раван нули.

Говоримо онако како јесте.«Зеленски нема никакав план осим да издржи. Као да је сироче – подметнуто дете у пеленама. Ми немамо ни најмању представу шта суштински смишљају Зеленски и његово окружење. Засад само цвили и моли» – пише амерички публициста и добитник Пулицерове награде Сејмур Херш цитирајући официра америчке обавештајне службе са више звездица. Агенција ТАСС преноси његове речи.

Овај новинар и његов саговорник тврде да је Украјина – цитирамо – «најкорумпиранија и најглупља држава на свету. А то што је подржава Бајден можда је везано за чињеницу да Зеленски нешто зна о Бајдену и да је помагао Бајденовом сину».

Амерички публициста је апсолутно убеђен да САД и Бајденова администрација чине Вашингтон одговорним за нападе на Кримски мост, уз опаску да му је високо позиционирани извор у администрацији америчког председника у личном разговору потврдио да су Украјинци користили управо америчке надводне дронове.

«Наравно, то су биле наше технологије. Дроном се управљало даљински, а он је био зароњен до пола у воду као торпедо» — преноси саговорникове речи.Зеленски има танко црево…

Подсећамо да је 8. фебруара исти амерички публициста, позивајући се на «армиранобетонске» изворе, изјавио да су под видом војних вежби под руске гасоводе Северни ток експлозив подметнули рониоци америчке Ратне морнарице, уз подршку норвешких стручњака.

На основу Хершових информација операцију је лично одобрио председник САД Џо Бајден. У Белој кући су, наравно, демантовали овакве информације. А касније су медијима потурили «тезу» о наводно «проукрајинској групи» која има везе са експлозијом. С циљем, како се каже, да све пребаце на Зеленског.

Херш је још рекао да је Бајден одобрио и тајни кредит вредан више милијарди долара Турској у замену за пристанак Анкаре да Шведска уђе у НАТО. Врло вероватно.

Али, то је нека сасвим друга прича…

KOMENTARI3 коментара

  1. persida says:

    Neki tvrde da je Zeljo Putinov covek, zaduzen za finansijsko iznurivanje Zapada? Mozda Putin nije slucajno rekao da ubistvo Zelenskog ne dolazi u obzir?!

  2. Velika Metla says:

    Ајдееееееееее...., не зна шта ће са њиме, али зато "знају" шта би са целим светом ???!!! Дај бре......!

  3. Miki says:

    Nagradno trik pitanje. Ko je porodio Voldemora Zelenog? Tačno. USA i babice iz EU. Puno babica, kilava deca. Od 2014. nije kmečao, dok su Ukre u potaji naoruzavali za neki budući Bljesak ili Oluju. Međutim, posle iživljavanja nad ruskom populacijom u Donbasu koja je trajala punih 8 godina, a misleći da su dovoljno ojačali da mogu da reše rusko pitanje zauvek, pojavio se stariji brat sa ogromnom močugom. E sada počinje kmečanje. Tata i babice su (ipak) shvatile da nije dobro da čačkaju medveda ispod prečke. Bar ne direktno. Ruku na srce, nije pošteno da nedonošče tretiraju na ovako ponižavajući način. Hrane i dalje oni svoje čedo ali na kašičicu, ali nigde tate i babica da zasuču rukave pa da ga brane svojim rukama. Stariji brat nije puno razmišljao o to me da li da brani mlađeg brata koga punih 8 godina mlati ovaj junoša punog sebe a koga danas porede sa razmaženim nedonoščetom. I baš zbog tog nepostenja i kukavičluka razumem (barem u tom domenu) Voldomora Zelenog koji im u zavijenoj formi šalje poruku koja im se, naravno, ne dopada.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u