„БАЈДЕН УБИЈА РУКАМА ЗЕЛЕНСКОГ – Америка не зна шта да ради са председником Украјине“

„BAJDEN UBIJA RUKAMA ZELENSKOG – Amerika ne zna šta da radi sa predsednikom Ukrajine“

1 avgusta 2023

AMERIČKE vlasti ne znaju šta dalje da rade sa predsednikom Ukrajine Zelenskim – drzak je prema gazdama, podriva ofanzivu, a autoritet u armiji i narodu mu je ravan nuli.

Govorimo onako kako jeste.«Zelenski nema nikakav plan osim da izdrži. Kao da je siroče – podmetnuto dete u pelenama. Mi nemamo ni najmanju predstavu šta suštinski smišljaju Zelenski i njegovo okruženje. Zasad samo cvili i moli» – piše američki publicista i dobitnik Pulicerove nagrade Sejmur Herš citirajući oficira američke obaveštajne službe sa više zvezdica. Agencija TASS prenosi njegove reči.

Ovaj novinar i njegov sagovornik tvrde da je Ukrajina – citiramo – «najkorumpiranija i najgluplja država na svetu. A to što je podržava Bajden možda je vezano za činjenicu da Zelenski nešto zna o Bajdenu i da je pomagao Bajdenovom sinu».

Američki publicista je apsolutno ubeđen da SAD i Bajdenova administracija čine Vašington odgovornim za napade na Krimski most, uz opasku da mu je visoko pozicionirani izvor u administraciji američkog predsednika u ličnom razgovoru potvrdio da su Ukrajinci koristili upravo američke nadvodne dronove.

«Naravno, to su bile naše tehnologije. Dronom se upravljalo daljinski, a on je bio zaronjen do pola u vodu kao torpedo» — prenosi sagovornikove reči.Zelenski ima tanko crevo…

Podsećamo da je 8. februara isti američki publicista, pozivajući se na «armiranobetonske» izvore, izjavio da su pod vidom vojnih vežbi pod ruske gasovode Severni tok eksploziv podmetnuli ronioci američke Ratne mornarice, uz podršku norveških stručnjaka.

Na osnovu Heršovih informacija operaciju je lično odobrio predsednik SAD Džo Bajden. U Beloj kući su, naravno, demantovali ovakve informacije. A kasnije su medijima poturili «tezu» o navodno «proukrajinskoj grupi» koja ima veze sa eksplozijom. S ciljem, kako se kaže, da sve prebace na Zelenskog.

Herš je još rekao da je Bajden odobrio i tajni kredit vredan više milijardi dolara Turskoj u zamenu za pristanak Ankare da Švedska uđe u NATO. Vrlo verovatno.

Ali, to je neka sasvim druga priča…

KOMENTARI3 komentara

  1. persida says:

    Neki tvrde da je Zeljo Putinov covek, zaduzen za finansijsko iznurivanje Zapada? Mozda Putin nije slucajno rekao da ubistvo Zelenskog ne dolazi u obzir?!

  2. Velika Metla says:

    Ajdeeeeeeeeee...., ne zna šta će sa njime, ali zato "znaju" šta bi sa celim svetom ???!!! Daj bre......!

  3. Miki says:

    Nagradno trik pitanje. Ko je porodio Voldemora Zelenog? Tačno. USA i babice iz EU. Puno babica, kilava deca. Od 2014. nije kmečao, dok su Ukre u potaji naoruzavali za neki budući Bljesak ili Oluju. Međutim, posle iživljavanja nad ruskom populacijom u Donbasu koja je trajala punih 8 godina, a misleći da su dovoljno ojačali da mogu da reše rusko pitanje zauvek, pojavio se stariji brat sa ogromnom močugom. E sada počinje kmečanje. Tata i babice su (ipak) shvatile da nije dobro da čačkaju medveda ispod prečke. Bar ne direktno. Ruku na srce, nije pošteno da nedonošče tretiraju na ovako ponižavajući način. Hrane i dalje oni svoje čedo ali na kašičicu, ali nigde tate i babica da zasuču rukave pa da ga brane svojim rukama. Stariji brat nije puno razmišljao o to me da li da brani mlađeg brata koga punih 8 godina mlati ovaj junoša punog sebe a koga danas porede sa razmaženim nedonoščetom. I baš zbog tog nepostenja i kukavičluka razumem (barem u tom domenu) Voldomora Zelenog koji im u zavijenoj formi šalje poruku koja im se, naravno, ne dopada.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *