БАЈДЕН: ЗАПАМТИТЕ МОЈЕ РЕЧИ! Трамп ће покушати да…

BAJDEN: ZAPAMTITE MOJE REČI! Tramp će pokušati da…

24 aprila 2020

Najizvesniji kandidat demokrata na američkim predsedničkim izborima Džozef Bajden predviđa da će aktuelni prvi čovek Sjedinjenih Država Donald Tramp pokušati da odloži izbore usred zdravstvene krize zbog pandemije korona virusa.

– Zapamtite moje reči, mislim da će pokušati da nekako odloži izbore, izađe sa obrazloženjem zašto se ne mogu održati. To je jedini način na koji on misli da može da pobedi – rekao je Bajden preko onlajn kampanjskog skupa, preneo je “Foks njuz”.Bajden je kritikovao Trampa što hoće da blokira vanredne fondove Američkoj poštanskoj službi, koja bi ove jeseni trebala da se bavi sa milionima glasačkih listića. Bivši potpredsednik SAD je rekao da je to dokaz da Tramp već pokušava da “potkopa” izbore i oteža glasanje stanovnicima zemlje.

– Moramo olakšati glasanje za sve, posebno ako i dalje budemo u zatvorenim uslovima kao sada. Ali za to je potrebno dosta novca i moraćemo da obezbedimo novac za države i insistiramo da one obezbede glasačke listiće putem pošte – istakao je Bajden.

Tramp je početkom meseca rekao da je glasanje preko pošte “grozno” i “koruptivno”, a pre nego što se Bajden oglasio glavni američki epidemiolog Entoni Fauči rekao je da ne može garantovati bezbednost ljudi ako bi se glasanje obavilo fizički na biralištima u novembru.

Anketa koju je “Foks njuz” objavio u sredu pokazuje da Bajden vodi nad Trampom u Mičigenu, 49 spram 41 odsto.

(Blic)

KOMENTARI7 komentara

 1. Kosovac says:

  Džozef Bajden u startu pravi logičku grešku. Ponaša se kao Vuk Drašković. I vrapci na grani znaju da je Donald Tramp veliki favorit. I da nema uopšte razloga da odlaže izbore, svako odlaganje izbora je nepovoljno za Trampa jer daje vremena sorošoidima da smisle još neku ujdurmu. ……….Anketa koju je ljisica “Foks njuz” objavio u sredu pokazuje da Bajden vodi nad Trampom u Mičigenu, 49 spram 41 odsto. Ukoliko je ljisica lagala mene, onda i ja lažem vas. Srbi gedže imaju običaj i da kažu: „Pitaj brata lažova“. Sada mi je jasno gde su to srpski ispitivači javnog mnenija naučili lopovsku i lažovsku školu.

 2. Marko kraljević says:

  E moj Joe moj Joe, nije ti dosta što si opljačkao i uništio nego sada hočeš još da vladaš? Bićeš manji od mrava zapamti to!

 3. Pravda says:

  A gdje su 300 miliona sto ti je sunatovac dao?

 4. garo says:

  Bajdene, koliko si opljackao i decije krvi popio moras pred sud pa tek onda ako si cist mozes se kandidovati za predsednika USA.

 5. Ivke says:

  Zlotvore!!!!!!!!!

 6. milorad2 says:

  bajden bi voleo da ne bude izbora i da ga postave ak VD predsednika, to je JEDINI način kako ta protuva može da bude predsednik tamo:)Zato corona i ostale tarapane ali mislim da su se preračunali i bajden i kabala.

 7. Penzioner says:

  Koga favorizuje Blic i Vučić taj je obrao zelen bostan. Ovaj kandidat za predsednika SAD je najgore moguće rešenje, jer je toliko korumpiran da nema ni teoretske šanse da dabije izbore. Može samo da računa da zaigra u onim opancima koje mu je kupio Aleksandar Vučić u Skadarliji, a gde će igrati ostaje da se vidi. Da li će pobediti Donald Tramp ili neko mlađi uopšte nije važno, ali politika "duboke države" kojoj pripada Džozef Bajden, odlazi definitivno sa političke scene SAD. Donald Tramp, koliko god neko misli da je šarlatan, vuče veoma lukave poteze. Onaj ko je bogatstvo stekao radom neće dozvoliti onima koji su stekli na desetine puta veće bogatstvo od njega špekulativnim putem i štampanjem novca bez pokrića da nastave upropaštavati američko društvo. Tramp je svoju politiku zasnovao na industrijalizaciji koja je zapostavljena i takav potez već daje rezultate, jer se zaposlenost stanovništva znatno povećava, a kriminal smanjen. Federalne rezerve je stavio pod kontrolu ministarstva finansija, te privatni bankari neće više štampati novac bez pokrića. Zbog toga su se "usrećitelji" koji su drugima "davali pomoć" uz kamatu, te zajmoprimci nikad nisu mogli vratiti uzeti zajam, naglo uspaničili pa već nude beskamatni zajam, kao što to čini "dobrotvor" Soroš. Soroš nam je uveo demoNkratiju preko Otpora, a Bajdena pamtimo kao jednog od najvećih srbomrzaca, lobiste albanske narkomafije, čoveka koji je 1999. izjavio: „Sve Srbe treba poslati u koncetracione logore“ i „Srbi su nepismeni degenerici, ubice beba, koljači i siledžije“. Normalan Srbin ovog nečoveka ne može gledati ni na slici, a Srbi u Americi mu nikad neće dati ni jedan jedini glas.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *