„БАЈДЕНОВ БУЛДОЖЕР“ ЕСКОБАР ПОНОВО ПРЕТИ РЕПУБЛИЦИ СРПСКОЈ!

„BAJDENOV BULDOŽER“ ESKOBAR PONOVO PRETI REPUBLICI SRPSKOJ!

11 novembra 2021

SPECIJALNI izaslanik predsednika SAD za zapadni Balkan Gabrijel Eskobar poručio je sinoć u video-poruci na kraju posete BiH da je Dejtonski sporazum važan deo američke spoljne politike.Eskobar je zahvalio građanima na toploj dobrodošlici i istakao da uočava da je u BiH postignut izuzetan napredak.

– Želim reći da posle 20 godina uočavam da je u zemlji postignut izuzetan napredak, te da je Dejtonski mirovni sporazum još veoma važan dio naše spoljne politike – izjavio je Eskobar u poruci objavljenoj na Tviter-nalogu Ambasade SAD u Sarajevu.

On je dodao da SAD nude svoje partnerstvo, garancije sigurnosti, pomoć za razvoj i obećanje da će pomoći da BiH bude ekonomski održiva.

– Spremni smo da radimo kroz dijalog, ali ako bude neophodno spremni smo da učinimo sve što je potrebno da osiguramo uspeh ove zemlje – poručio je Eskobar.

KOMENTARI4 komentara

 1. Beli Orao says:

  Nije loše ime koje mu je Intermagazin dao , ja ga radije zovem BULDOGER i to krvoločni !!!

 2. Si Ju Leter Aligeder says:

  Tog buldog-era na pseći lanac pa u kućicu i baciti mu povremeno piletinu bez hormona i coca-colu, pa da vidiš kako će da rikne od kardio problema, a izgleda da je već dobro načet.

 3. Raspeto Kosovo says:

  Buldožder politika - politika sile,nasilja,terora a ne politika dogovora,kompromisa,razumevalja.Rezultati takve politike nikad ne mogu biti trajna rešenja jer je uvek neko nezadovoljan i spravom čeka trenutak da učinjenu nepravdu ispravi,nažalost opet silom.

 4. rade says:

  Pudlica,a ne Buldoger.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *