БАЈДЕНОВА ИЗЈАВА КОЈА ЈЕ УЗДРМАЛА АМЕРИКУ! (ВИДЕО)

BAJDENOVA IZJAVA KOJA JE UZDRMALA AMERIKU! (VIDEO)

23 maja 2020

Kandidat demokrata na predsedničkim izborima u Americi Džo Bajden izjavio je da Afroamerikanci „nisu crnci“ ako razmišljaju o tome da glasaju za njegovog protivnika, aktuelnog predsednika Donalda Trampa.

Bajden, kojem gafovi nisu strani, izneo je ovu neprimerenu konstataciju tokom intervjua sa poznatim afroameričkim voditeljem neobičnog imena — Charlamagne Tha God.Tokom 18-minutnog intervjua, 77-godišnji Bajden je isticao važnost afroameričkih glasova, posebno imajući u vidu da je odneo stranačku pobedu u državi Južna Karolina gde crni glasači čine 60 odsto tela demokratskog elektorata.

„Pobedio sam u svakom okrugu. Osvojio sam najveći deo crnačkih glasova, čak više od Baraka (Obame)“, rekao je Bajden, dodajući da je nekoliko Afroamerikanki na spisku njegovih mogućih zamenika.

Pred kraj intervjua, voditelj je negodovao što Bajden mora da skrati razgovor, navodeći da to „ne može da radi crnačkim medijima“, na šta je bivši američki potpredsednik uzvratio da to radi „i belačkim i crnačkim medijima“, prenosi portal Kliks.

Voditelj je potom rekao Bajdenu da se uskoro vrati u emisiju jer za njega ima još pitanja.

„Ako imate problem oko odlučivanja o tome da li ste za mene ili Trampa, onda niste crnci“, odgovorio je Bajden koji je kasnije izrazio žaljenje zbog ovakvog komentara.

KOMENTARI10 komentara

 1. persida says:

  Koliko je glup ovaj Bajden, pa crnci i ne zele da budu crnci, oni bi da su beli. Barem vecina njih. Jadan je taj politicar koji se oslanja na crnacku populaciju.

 2. test01 says:

  Lik je potpuno prolupao. Postaje senilan uveliko, spava i za govornicom..

  • Rista says:

   Prošli put ste dali više informacija i ja sam to već koristio gde ima malo većeg odjeka. Ne ovde, jer ovde ste vi o tome pisali. I sad sam se zaleteo da vidim i poneku novu škakljivu informaciju, ali...Ne bi bilo loše da budete opširniji bar za par rečenica.

 3. Rista says:

  Reakcija amerosrba - Mi ne volimo ni Trampa ni Bajdena, ali manje mrzimo Trampa i zato ćemo glasati za njega. Eto, demokratski izbor na demokratskim izborima. Uvale ti dva kandidata a na to uvaljivanje niko nema uticaja i onda ti demokratski glasaš za dve uvale. Jedan je sklon da te roka spreda a drugi odnazad, pa biraj. Izmicanja nema. Bar za sada, ali amerosrbi, glasajte! Inače mogu da nastave u duetu kao i zadnjih 30 godina. Na svu sreću, mi Srbi smo malo pametniji i imamo zaštitu. Ne kondomsku, ali ipak nas ne dotiču sve redom. Podmećemo im Koštunicu, Tadića i Vučića i usput ih nazivamo pederi, a da bi tu gorčinu ublažili, podmetnemo još i premijerku, sve pljujući na njih a ipak ne bi hteli da se ti sa prve linije uklone jer onda će nas sve dohvatiti. Ima Srbija dobrovoljaca za prvu liniji koliko ti volja. Sreća naša. Igrom slučaja smo izbegli masovno silovanje. Ovako, nas ostale Srbe boli ponekad idirektno a ponekad ni malo. Šta kako je onim jadnicima gorenaka? Pa sami su se trtili. Mi ne bi ni hteli da se dogodi Njegiševa "Koj bi gori, doli pade". Imamo mi dovoljno nastranih dobrovoljaca za gornje pozicije.(dobro, nije politički korektno, ali ja nisam nikad ni bio politički korektan)

  • Kosovac says:

   @ Rista, ….. Opet grešiš. Bez obrira voleli ili ne voleli, Amerosrbima je prirodno i neophodno da se odrede po pitanju Trampa i Bajdena. Bez obzira na ljubav, za Bajdena će glasati svi sorošoidni američki Srbi, i Srbi korisni idioti. Za Trampa će glasati oni normalni američki Srbi. ……….Nisu Tramp i Bajden uvaljeni Srbima, već su se Srbi uvalili Trampu i Bajdenu. Nemaju pravo Srbi iz Amerike da se bune kada im Amerikanci „uvale“ nekog američkog političara za predsednika. Ceo svet prepoznaje to pravo Amerike. Problem je sa druge strane, kada Amerikanci uvale Srbima iz Srbije nekog predsednika naprimer Slovenca Drnovšeka, pedera. Ili za predsednika srpske Vlade Hrvaticu Anu Brnabić, pederku koja je dobila sina….. I to bez obzira da li su Srbi glasali ili nisu glasali.

 4. milorad2 says:

  on je puko, a biće smešno kad capne pred same izbore:)Bajden je NEIZLEČIVO bolestan,mrtav čovek hoda,čak i da pobedi u predsedniočkoj trci on neće da bude dugo tamo a to i jeste SPECIJALNI deo plana duboke države, da za vršioca dužnosti onda ubace relativno nepoznatog lika za koga NIKO nije glasao i da on onda izvede PRAVI državni udar.Ali opet , to je plan bez krčmara, jer ovaj je gotov taman negde pred kraj kampanje:)Ima BOGA zapamtite a ova gadna menažerija ubica i mračnjaka koji stoje uz bajdena i iza bajdena NEĆE uspeti i neće biti poštedjeni kaznee za svoja zaista gnusna nedela.nače bajden je zaista sve više DEMENTAN jer ima opasan kancer na mozgu nešto slično onome što mu je roknulo ortaka lažnog heroja iz senata.

 5. Rista says:

  Jadni naši rukovodioci! Zbog amera moraju da urade, a zbog Srba ne smeju da urade! Mada bi oni rado uradili ono što moraju, ali ne smeju. Koji strah je veći?

 6. Kosovac says:

  Slično kolegi ”milorad2”, i ja mislim da prepoznajem igru cionista (sorošoida, dubokih) za ovogodišnje američke predsedničke izbore. Bajden više nema nikakvu životnu snagu, takođe nema nikakve šanse da na fer način pobedi Trampa. Ne možemo da znamo šta će Duboka preduzeti undergaraund pre datuma glasanja. Takođe ne možemo ni dokazati da će „elektori“ da budu falsifikovani. Ne znamo ni da li će biti izvršen neki uspešan atentat na Trampa. Ali će se sve uraditi da na presto Amerike dođe neko sličan Bajdenu, premazan puterom na glavi i koji će slepo izvršavati naloge dobijene od Sorošoida. ……….Ovo sve govorim iz iskustva Srbije sa njenim predsednicima Koštunice, Đinđića, Tadića i Vučića.

  • Rista says:

   Osveta je sladak plod. Opet grešiš. Iskustvo koje upotrebljavaš, upotrebljavaš na pogrešan način. Nije isto delovanje sorošoida u merici i Srbiji.

   • Kosovac says:

    @ Rile, …..Ne grešim, moje ogromno iskustvo u prepoznavanju vampira, govori da su sorošoidi potpuno isti i u Americi, i u Evropi, i u Engleskoj, i u Srbiji, i u Rusiji, i u Hong Kongu. Isti su najviše zato što su im i metode iste na svim ti prostorima. Čak su im i realiti i performansi koje prave na isti kalup. Tako se slobodno može zaključiti da je i Svetska Ekološka Banda (SEB) sorošoidna, i to najviše po realitijima koje prave kauza globalnog zagrevanja i globalnog zagađenja plastikom. Aero zagađenje nano česticama se ne postavlja kao pitanje, moraju se prodati one silne maske. Mada maske imaju i jednu vrlo praktičnu sekundarnu primenu, a to je da mogu odlično da posluže umesto čarape na glavu ili fantomke – a da deluju veoma gospodski i kulturno. ……………Evo jedan mali primer: Svi sorošoidi su dobili globalni zadatak da u 20.00 časova svakog dana izađu na prozore i svoje terase i aplaudiraju 5 minuta doktorima koji se požrtvovano bore sa kuronavirusom. E pa, briga sorošoide za doktore, naređenje je bilo da se na taj način prebroje i utvrde svoj rejting. Naravno, među aplauzanerima je bilo i kodža srpskih korisnih idiota, ali okreni-obrni, akcija je doživela fijasko i na srpskom i na svetskom nivou. ……………Sorošoidi imaju još jedan praznik, jedan dan godišnje rezervisan za prebrojavanje svojih članova na svetskom nivou. To je dan svake godine poslednje subote u martu od 20:30 do 21:30 po lokalnom vremenu, kome su dali kodni naziv „Sat za našu planetu“ (Earth Hour- Zemljin sat). To je najveća je svetska globalna akcija u kojoj milioni ljudi, kao i nebrojene institucije, kompanije i mnoge organizacije, gase svetla na sat vremena. Akciju organizuje WWF (World Wide Fund for Nature) Svetski Fond za Prirodu. Sestra SZO. Pozivaju se domaćinstva i kompanije na gašenje njihovih svetala i ostalih električnih uređaja na jedan sat fol za podizanje svesti o potrebi sprečavanje klimatskih promena. Cvrc Milojka, debilana gasi svetla da bi time sprečila globalno zagrevanje. Majmuni. Teletabrisi. Taj realiti „Sat za planetu Zemlju“ pokrenuo je pomenuti sorošoidni ogranak WWF 2007. godine, znači tek je ovih dana ušao u pubertet, a za podršku akcije, eto ukazala se prilika pojavom kuronovirusa, da aplauzaneri podupru akciju. Ali srećom, Umešao se tu Sergej Trifunović sa „Šerpe i Lonci“, pa je realiti aplauzanera izgubio svoj gospodski smisao, i ogadio se srpskom narodu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *