БАЈДЕНОВА ИЗЈАВА КОЈА ЈЕ УЗДРМАЛА АМЕРИКУ! (ВИДЕО)

БАЈДЕНОВА ИЗЈАВА КОЈА ЈЕ УЗДРМАЛА АМЕРИКУ! (ВИДЕО)

23 маја 2020

Кандидат демократа на председничким изборима у Америци Џо Бајден изјавио је да Афроамериканци „нису црнци“ ако размишљају о томе да гласају за његовог противника, актуелног председника Доналда Трампа.

Бајден, којем гафови нису страни, изнео је ову непримерену констатацију током интервјуа са познатим афроамеричким водитељем необичног имена — Charlamagne Tha God.Током 18-минутног интервјуа, 77-годишњи Бајден је истицао важност афроамеричких гласова, посебно имајући у виду да је однео страначку победу у држави Јужна Каролина где црни гласачи чине 60 одсто тела демократског електората.

„Победио сам у сваком округу. Освојио сам највећи део црначких гласова, чак више од Барака (Обаме)“, рекао је Бајден, додајући да је неколико Афроамериканки на списку његових могућих заменика.

Пред крај интервјуа, водитељ је негодовао што Бајден мора да скрати разговор, наводећи да то „не може да ради црначким медијима“, на шта је бивши амерички потпредседник узвратио да то ради „и белачким и црначким медијима“, преноси портал Кликс.

Водитељ је потом рекао Бајдену да се ускоро врати у емисију јер за њега има још питања.

„Ако имате проблем око одлучивања о томе да ли сте за мене или Трампа, онда нисте црнци“, одговорио је Бајден који је касније изразио жаљење због оваквог коментара.

KOMENTARI10 коментара

 1. persida says:

  Koliko je glup ovaj Bajden, pa crnci i ne zele da budu crnci, oni bi da su beli. Barem vecina njih. Jadan je taj politicar koji se oslanja na crnacku populaciju.

 2. test01 says:

  Lik je potpuno prolupao. Postaje senilan uveliko, spava i za govornicom..

  • Риста says:

   Прошли пут сте дали више информација и ја сам то већ користио где има мало већег одјека. Не овде, јер овде сте ви о томе писали. И сад сам се залетео да видим и понеку нову шкакљиву информацију, али...Не би било лоше да будете опширнији бар за пар реченица.

 3. Риста says:

  Реакција амеросрба - Ми не волимо ни Трампа ни Бајдена, али мање мрзимо Трампа и зато ћемо гласати за њега. Ето, демократски избор на демократским изборима. Увале ти два кандидата а на то уваљивање нико нема утицаја и онда ти демократски гласаш за две увале. Један је склон да те рока спреда а други одназад, па бирај. Измицања нема. Бар за сада, али амеросрби, гласајте! Иначе могу да наставе у дуету као и задњих 30 година. На сву срећу, ми Срби смо мало паметнији и имамо заштиту. Не кондомску, али ипак нас не дотичу све редом. Подмећемо им Коштуницу, Тадића и Вучића и успут их називамо педери, а да би ту горчину ублажили, подметнемо још и премијерку, све пљујући на њих а ипак не би хтели да се ти са прве линије уклоне јер онда ће нас све дохватити. Има Србија добровољаца за прву линији колико ти воља. Срећа наша. Игром случаја смо избегли масовно силовање. Овако, нас остале Србе боли понекад идиректно а понекад ни мало. Шта како је оним јаднiцима горенака? Па сами су се тртили. Ми не би ни хтели да се догоди Његишева "Кој би гори, доли паде". Имамо ми довољно настраних добровољаца за горње позиције.(добро, није политички коректно, али ја нисам никад ни био политички коректан)

  • Косовац says:

   @ Риста, ….. Опет грешиш. Без обрира волели или не волели, Амеросрбима је природно и неопходно да се одреде по питању Трампа и Бајдена. Без обзира на љубав, за Бајдена ће гласати сви сорошоидни амерички Срби, и Срби корисни идиоти. За Трампа ће гласати они нормални амерички Срби. ……….Нису Трамп и Бајден уваљени Србима, већ су се Срби увалили Трампу и Бајдену. Немају право Срби из Америке да се буне када им Американци „увале“ неког америчког политичара за председника. Цео свет препознаје то право Америке. Проблем је са друге стране, када Американци увале Србима из Србије неког председника например Словенца Дрновшека, педера. Или за председника српске Владе Хрватицу Ану Брнабић, педерку која је добила сина….. И то без обзира да ли су Срби гласали или нису гласали.

 4. milorad2 says:

  on je puko, a biće smešno kad capne pred same izbore:)Bajden je NEIZLEČIVO bolestan,mrtav čovek hoda,čak i da pobedi u predsedniočkoj trci on neće da bude dugo tamo a to i jeste SPECIJALNI deo plana duboke države, da za vršioca dužnosti onda ubace relativno nepoznatog lika za koga NIKO nije glasao i da on onda izvede PRAVI državni udar.Ali opet , to je plan bez krčmara, jer ovaj je gotov taman negde pred kraj kampanje:)Ima BOGA zapamtite a ova gadna menažerija ubica i mračnjaka koji stoje uz bajdena i iza bajdena NEĆE uspeti i neće biti poštedjeni kaznee za svoja zaista gnusna nedela.nače bajden je zaista sve više DEMENTAN jer ima opasan kancer na mozgu nešto slično onome što mu je roknulo ortaka lažnog heroja iz senata.

 5. Риста says:

  Јадни наши руководиоци! Због амера морају да ураде, а због Срба не смеју да ураде! Мада би они радо урадили оно што морају, али не смеју. Који страх је већи?

 6. Косовац says:

  Слично колеги ”milorad2”, и ја мислим да препознајем игру циониста (сорошоида, дубоких) за овогодишње америчке председничке изборе. Бајден више нема никакву животну снагу, такође нема никакве шансе да на фер начин победи Трампа. Не можемо да знамо шта ће Дубока предузети ундергараунд пре датума гласања. Такође не можемо ни доказати да ће „електори“ да буду фалсификовани. Не знамо ни да ли ће бити извршен неки успешан атентат на Трампа. Али ће се све урадити да на престо Америке дође неко сличан Бајдену, премазан путером на глави и који ће слепо извршавати налоге добијене од Сорошоида. ……….Ово све говорим из искуства Србије са њеним председницима Коштунице, Ђинђића, Тадића и Вучића.

  • Риста says:

   Освета је сладак плод. Опет грешиш. Искуство које употребљаваш, употребљаваш на погрешан начин. Није исто деловање сорошоида у мерици и Србији.

   • Косовац says:

    @ Риле, …..Не грешим, моје огромно искуство у препознавању вампира, говори да су сорошоиди потпуно исти и у Америци, и у Европи, и у Енглеској, и у Србији, и у Русији, и у Хонг Конгу. Исти су највише зато што су им и методе исте на свим ти просторима. Чак су им и реалити и перформанси које праве на исти калуп. Тако се слободно може закључити да је и Светска Еколошка Банда (СЕБ) сорошоидна, и то највише по реалитијима које праве кауза глобалног загревања и глобалног загађења пластиком. Аеро загађење нано честицама се не поставља као питање, морају се продати оне силне маске. Мада маске имају и једну врло практичну секундарну примену, а то је да могу одлично да послуже уместо чарапе на главу или фантомке – а да делују веома господски и културно. ……………Ево један мали пример: Сви сорошоиди су добили глобални задатак да у 20.00 часова сваког дана изађу на прозоре и своје терасе и аплаудирају 5 минута докторима који се пожртвовано боре са куронавирусом. Е па, брига сорошоиде за докторе, наређење је било да се на тај начин преброје и утврде свој рејтинг. Наравно, међу аплаузанерима је било и коџа српских корисних идиота, али окрени-обрни, акција је доживела фијаско и на српском и на светском нивоу. ……………Сорошоиди имају још један празник, један дан годишње резервисан за пребројавање својих чланова на светском нивоу. То је дан сваке године последњe суботe у марту од 20:30 до 21:30 по локалном времену, коме су дали кодни назив „Сат за нашу планету“ (Earth Hour- Земљин сат). То је највећа је светска глобална акција у којој милиони људи, као и небројене институције, компаније и многе организације, гасе светла на сат времена. Акцију организује WWF (World Wide Fund for Nature) Светски Фонд за Природу. Сестра СЗО. Позивају се домаћинства и компаније на гашење њихових светала и осталих електричних уређаја на један сат фол за подизање свести о потреби спречавање климатских промена. Цврц Милојка, дебилана гаси светла да би тиме спречила глобално загревање. Мајмуни. Телетабриси. Тај реалити „Сат за планету Земљу“ покренуо је поменути сорошоидни огранак WWF 2007. године, значи тек је ових дана ушао у пубертет, а за подршку акције, ето указала се прилика појавом куроновируса, да аплаузанери подупру акцију. Али срећом, Умешао се ту Сергеј Трифуновић са „Шерпе и Лонци“, па је реалити аплаузанера изгубио свој господски смисао, и огадио се српском народу.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u