БАЈДЕН ЗА ГЛАВНОГ НЕПРИЈАТЕЉА АМЕРИКЕ прогласио – СУПРЕМАЦИЈУ БЕЛАЦА

BAJDEN ZA GLAVNOG NEPRIJATELJA AMERIKE proglasio – SUPREMACIJU BELACA

8 juna 2021

AMERIČKA liberalna globalistička vrhuška konačno je priznala očevidno: da joj glavni protivnici nisu ni Rusija, ni Kina, ni Islamska država zajedno sa Al-Kaidom.Džo Bajden samo što je otkrio:

„Prema našoj obaveštajnoj zajednici, glavna pretnja glavna pretnja Sjedinjenim Državama belački supremacijski pokret. Mržnja se ne može pobediti, ona se samo prikriva“.

Podsetio je da je pre dve sedmice potpisao Zakon o zločinima iz mržnje i da će njegova administracija uskoro predstaviti širu strategiju za borbu protiv domaćeg terorizma i nasilja izazvanog najgroznijim zločinima iz mržnje i drugim oblicima netrpeljivosti“…

Sjedinjene Države su prvobitno bile robovska demokratija. Izvrsne reči Abrahama Linkolna, oca osnivača SAD, o neotuđivim pravima koja je Stvoritelj dao Amerikancima za život, slobodu i težnju za srećom ne odnose se na crnce.

Linkoln je 30. decembra 1862. godine potpisao Proglas o emancipaciji, a istovremeno napisao i ovo što mu savremeni borci za ljudska prava i progresisti (posebno pristalice BLM) nikada neće oprostiti:

„Ne mogu da zamislim veću katastrofu od integracije crnaca u naš društveni i politički život kao nama ravnih. Nikada se nisam zalagao da crnce imaju biračko pravo ili pravo da budu članovi sudskih porot, niti da imaju pravo da vode vladu ili da se venčavaju sa belcima“.

Drugim rečima: lična sloboda i ništa više, a Linkoln nije krio ni da smatra da je najbolje rešenje preseljavanje u Afriku: „U roku od dvadeset godina moći ćemo mirno da preselimo crnce tamo – u uslove u kojima mogu da u potpunosti postanu ljudi“.

Američka istorija poslednjih decenija zna i za slučajeve kada je čak puka odbrana jednostavnih činjenica, zdravog razuma i ljudskog dostojanstva bila tumačena kao strašna ideja superiornosti bele rase. Sa svim posledicama koje su zbog toga mogle da nastanu.

Savremeno obrazovanje u Sjedinjenim Državama obogatilo je svetsku egiptologiju, zahtevajući da se više ne govori o Keopsu i Amenhotepu, već o „činjenici da su svi drevni mudraci i junaci zapravo pripadali crnoj rasi“.

Čak i Aristotel i mnogi drugi.

Došlo je i do čišćenja klasične književnosti, kao i klasične muzike, jer su ih stvorili belci, a to je – neoprostivi greh.

Ukazivanje na jednostavnu činjenicu da su crnci izuzetno uspešni u atletici, drugim sportovima i muzici, a da su istovremeno daleko od takve uspešnosti u šahu, matematici, fizici ili hemiji – to je u SAD već riskantno.

U Sjedinjenim Državama već su stigli i do toga da se belim rasizmom i supramatijom smatra i prosto zahtevanje da učenici – nezavisno od toga kojoj rasi pripadaju – za jednako znanje dobijaju jednake ocene.

U Sjedinjenim Državama aktivisti BLM belce dovode i do toga da pred njima javno kleče i da im ljube cipele.

Ti isti aktivisti ulaze u ugostiteljske objekte i zahtevaju da im oni koji se u njima zateknu „pokažu pokornost“.

Nazvati to sramotom ili uvredom za ljudsko dostojanstvo – u SAD bi danas takođe bio beli rasizam…

KOMENTARI11 komentara

 1. Ivke says:

  Budale... sta to ima veze sa nama?

  • persida says:

   Nista bre ne razumes, vazan deo moderne agende je borba protiv bele rase. Citaj malo, razmisljaj, evo ti za pocetak: renegade tribune

   • jovan says:

    Prvi put da se slozim sa tobom. Nasi ljudi, ali i bela Evropa ne kapira da je to agenda Novog Sverskog Poretka Velikog Brata. "U Sjedinjenim Državama aktivisti BLM belce dovode i do toga da pred njima javno kleče i da im ljube cipele"!!!??? Novim briselskim zakonima i u Evropi, a mi "pod naredjenje" sledimo isto! Danas u Americi i Evropi belci se zestoko kaznjavsjuaju za "govor mrznje", a dok crnci i "migranti" mogu bez kazni i da siluju bele zene?! (Dobro, ti si u pravu, one kao Kim i slicne cak sluze kao promoterke tog trenda, i vole crnce) . Prefarbavanje" Evrope je definitno pocelo sa laznim "migrantima", mada je taj proces poceo odmah posle Drugog rata. Takodje se favorizuju "tamnoputi" visegeneracijski stanovnici Evrope, tzv. "pozitivnom diskriminacijom". Procena je da ce poslednji RODJENI BELI Evropljanin biti Finac 2050! I time ce Evropa i Amerika prestati da bude "bela". Ko to ne vidi, ili je previse glup, ili debelo placen da to propagira preko raznorsznih NVO i politickih organizavija.

  • Sturmabteilung says:

   Jer je SAD objavila rat protiv bijele rase, kojoj mi pripadamo. Naravno, sve dok je sadržano u SAD, u redu je, ali problem je što će oni to da šire po svijetu. Zbog toga se moramo oduprijeti. Smrt americi, ostalo će doći sve na svoje.

  • test01 says:

   Pa kako nema veze - zasto ubacuju islamiste i imigrante iz Afrike u Evropu. Da bi ukinuli nacionalne drzave a istovremenu ukinuli sve religije. U USA im stvaraju "osecaj krivice" i daje im za pravo da rade sta hoce. Ovo je zaista nevidjeni kriminal i napad na covecanstvo.

 2. Covid histery idiots says:

  Neka, uvek sam mrzio kauboje i smrdljivog djon vejna.

 3. Rista says:

  Pa sad, sa strane više od jedne polovine čovečanstva, Amerika ne treba baš toliko da se trudi da sebe napravi crnom.

 4. M says:

  Posljednji rat,evo ga dolazi prvo s migrantima,će biti protiv bijelog čovjeka!

 5. persida says:

  Sta mislis koliko dobija kurvetina Kardasijan da propagira brakove sa crncima? Ne mislis valjda da ona to radi za dzabe?

 6. Zoran says:

  Niko njima ne branoi da dignu kredit i zavrse faks. Al njiema kosarka i repovanje lepse.

 7. petrovgrad says:

  Malo je nasa bela rasa u EU zakasnila. Gej parovi ne mogu da se oplode. Zato su crnci i arapi pre svega za oplodnju, zatim kao potrošači i na kraju kao radna snaga. Bela rasa u EU izumire ubrzano. Spas je u Rusiji.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *