Baka nastradale devojke: Ne zanima me ko je naleteo na moju unuku, znam samo da mi je ubio mezimicu

Baka nastradale devojke: Ne zanima me ko je naleteo na moju unuku, znam samo da mi je ubio mezimicu

20 jula 2013

policija-autoDvadesetogodišnji Aleksandar Mitrović, sin vlasnika Pink televizije Željka Mitrovića, usmrtio je u četvrtak uveče oko 23.30 u Ustaničkoj ulici maloletnu Andreu B. (17), a zatim pobegao sa mesta nesreće. Aleksandar se dva sata posle nesreće, u pratnji advokata i oca, pojavio u policiji, gde mu je posle saslušanja određen i pritvor. Aleksandru je uzeta krv na analizu, a prva veštačenja su pokazala da nije vozio u pijanom stanju.

Nesreća se dogodila u blizini okretnice autobusa na liniji 31 i 17, u Ustaničkoj ulici, na pešačkom prelazu, a maloletna devojka je preminula na licu mesta. Očevici tvrde da se vozilo koje je naletelo na devojku kretalo velikom brzinom i da vozač nije ni zastao posle nesreće, već je dodao gas i pobegao.

„Ne znam, niti me zanima čiji je sin koji je džipom naleteo na Andreu! Znam samo da mi je ubio jedinu unuku, moju nadu i mezimicu, a onda i ne pokušavaši da joj pomogne, pobegao – ovako je za “Novosti“ prokomentarisala baka tragično nastradale devojke.

Vera je za Novosti rekla kako je njena unuka bila veoma odgovorna i da ne prihvata nikakve insinuacije da je prelazila pešački prelaz u trenutku kada je na semaforu bilo crveno svetlo. Ona je dodala da je Andrea bila unuka za primer.

„Andrea je živela malo kod mene na Vračaru, malo kod majke na Voždovcu. Roditelji su joj razvedeni, ali to nije nimalo uticalo na nju, s obzirom na to da su joj bili pruženi, sa svih strana, ljubav i razumevanje. Bila je divno dete, odličan đak, „vukovac“ u 14. beogradskoj gimnaziji. Volela je sport, govorila nekoliko jezika“, dodaje Vera.

Baka je za Novosti rekla da je Andrea prethodni dan provela sa njom. „Bile smo zajedno u stanu, kada je predveče rekla da treba da ode na Voždovac i nađe se sa tetkom, da nešto pogledaju i kupe „,rekla je Vera i dodala: „Kamo sreće da je nigde nisam pustila. Ali, ne sluteći tragediju, rekla sam joj da slobodno ode i nađe se sa tetkom, ali da na vreme stigne kući… I evo, šta se dogodi…“, rekla je sagovornica beogradskog lista.

KOMENTARIOstavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *