БАКИР ЈЕ МАЛА БЕБА: Ево ко је нови представник Бошњака! ИСЛАМИСТА ПОД КОЈИМ ЈЕ УБИЈЕНО 600 СРБА

BAKIR JE MALA BEBA: Evo ko je novi predstavnik Bošnjaka! ISLAMISTA POD KOJIM JE UBIJENO 600 SRBA

8 oktobra 2018

Prema prvim nezvaničnim rezultatima izbora bošnjački član Predsedništva BiH biće Šefik Džaferović, a mnogi ne znaju da je on jedan od najradikalnijih predstavnika tamošnjeg muslimanskog stanovništva.

Džaferović je tokom rata bio šef Centralne službe bezbednosti u Zenici. Pod njegovom komandom bile su i jedinice mudžahedina koji su ratovali na bošnjačkoj strani tokom rata.

Na prostoru koji je bio pod komandom Džaferovića, ubijeno je šest stotina Srba. Za zločin, naravno, nije niko odgovarao.Po svemu sudeći, njegov prethodnik iz redova Bošnjaka, Bakir Izetbegović, deluje kao mala beba u poređenju sa stavovima Džaferovića koji su duboko ukorenjeni u islamskom fundamentalizmu i ekstremizmu.

U Bosni i Hercegovini danas su se održali izbori, osmi po redu na svim nivoima vlasti od proglašenja nezavisnosti te države 1992. godine. Pravo glasa imalo je 3.278.908 birača, koji su odlučivali između 7.497 kandidata, iz 128 političkih subjekata, koji su bili u trci za jedan od 518 mandata.

Građani BiH birali su članove Predsedništva BiH, predstavnike za Predstavnički dom BiH, Predstavnički dom Parlamenta Federacije BiH, Predsednika i Potpredsednika Republike Srpske, i predstavnike za Narodnu skupštinu Republike Srpske, kao i predstavnike za Skupštine kantona u Federaciji BiH.

(Srbija Danas)

KOMENTARI6 komentara

 1. Portopranco says:

  I naš je tvrd igrač.Pretvrd za ovog baliju.

 2. Kulak says:

  Ovaj ekstremni islamista bi na kraju priče trebao biti poražen.

 3. Dražen Jovan Petrović says:

  On je islamski fundamentalist koji predstavlja opasnost za evropsku civilizaciju.

 4. Lazar says:

  Što on bude ekstremniji, to će nezavisnost Srpske biti bliža i ostvarivija.

 5. Kulak says:

  Ovo nije loše za nas Srbe. To što su muslimani izabrali ekstremnog islamistu kao što je džaferović neće biti po volji ni brojnim antiislamistima u EU. Ne vole ih tamo.

 6. Petar says:

  Citajuci komentare Vucicevih botova, tacno poznajem njihove kretenske recenice, gubim volju i da citam Vase postove. Ili ih blokirajte ili priznajte da su i Vas preuzeli.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *