БАКИР ПРОПАО НАЧИСТО: Нико га неће

BAKIR PROPAO NAČISTO: Niko ga neće

24 novembra 2018

Problemi najjače stranke u Federaciji BiH. Iako je SDA Bakira Izetbegovića osvojila najveći broj glasova i mandata, ostale stranke u Federaciji BiH su je precrtale.

U postizbornim kombinatorika za formiranje vlasti na nivou Federacije BiH, ali i kantona, nema mesta za SDA i Bakira Izetbegovića!Ovo je stav bloka stranaka iz Federacije BiH koji čine SDP, SBB, DF, Naša stranka. Iako je SDA Bakira Izetbegovića osvojila najveći broj glasova i mandata, ostale stranke u Federaciji BiH su je precrtale i formiraju vlast bez SDA!

Prvi sastanak koji je održan na poziv Bakira Izetbegovića, a gde su se sastale delegacije SDA i SDP predvođena predsednikom Nerminom Nikšićem, potvrdio je da SDP ne želi u vlast sa SDA na kantonalnom i federalnom nivou i da SDP u formiranje vlasti ide sa drugim koalicionim partnerima.

– Mislimo da se pravi presedan kakav se do sada nije desio, koji unosi novi haos u već haotične odnose u BiH, presedan koji će se svakome vraćati. Apelovali smo na SDP da ne ide u tom smeru – poručio je Bakir Izetbegović nakon sastanka. – Nastavljena je ostrašćena postizborna kampanja u odnosu na SDA koja je nepravična, koja satanizuje SDA.

Nermin Nikšić, predsednik SDP, izjavio je nakon sastanka sa predsednikom SDA Bakirom Izetbegovićem da sastanak nije bio kurtoazni kao što je to ranije najavljivano.

Nakon što je Bakir Izetbegović izjavio da ide na biro za zapošljavanje i da je za jednog predsednika siromašan čovek, društvene mreže u BiH su naprosto eksplodirale od brojnih sarkastičnih reakcija. Danima se na internetu montiraju razni sadržaji gde je Bakir u glavnoj ulozi kao – radnik!

(Večernje novosti)

KOMENTARI2 komentara

  1. PRVA LINIJA says:

    OCE, OCE... BABO NJEGOV... DA SEDNU ZAJEDNO ZA TRPEZU GOSPODNJU...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *