БАКИРОВИ МУЏАХЕДИНИ отпутовали у Азербејџан да убијају Јермене!?

BAKIROVI MUDŽAHEDINI otputovali u Azerbejdžan da ubijaju Jermene!?

1 oktobra 2020

Da li je rat između Jermenije i Azarbejdžana tek počeo ili se završava, stručnjaci kažu, videće se u narednim danima.

Trenutno stanje je to da već četvrti dan rat na Kavkazu bukti, a dve međusobno zaraćene strane međusobno se optužuju za pokretanje borbenih dejstava.Dok najveći broj politačara sa ovih prostora popriličn tiho, ili nikako izjašnjavaju o ovom sukobu, Bakir Izetbegović je pre nekoliko dana izjavio da jermenska strana snosi „punu odgovornost za izbijanje sukoba u Azerbajdžanu“. On je naveo i da ga scene iz Azerbajdžana po svemu podsećaju na iskustvo Bosne i Hercegovine, kada je, kako je naveo, bila izložena “brutalnoj vojnoj agresiji s ciljem proterivanja stanovništva i komadanja njene teritorije”.

Kriminolog Božidar Spasić je govoreći za Objektiv rekao da bi pozadina ovakve Bakirove izjave mogla da bude i mogućnost da se određen broj mudžahedina sprema da ratuje na strani Azerbejdžana, odnosno da postoji mogućnost da će ih Izetbegović poslati na ove prostore.

– Srba koji ratuju na tim pristorima nema, ali ne isključujem mogućnost da će Srbi koji se nalaze u Ukrajini u jednom trenutku preći i na taj prostor. Takođe, pored Srba očekujem da bi ratu mogli da se priključe i mudžahedini iz BiH. Mi smo pre neki dan videli da Bakir Izetbegović kaže da podržava Azerbejdžan. Čim se tako sam pojavio sa tom izjavom, znači i da postoji mogućnost da šalje mudžahedine tamo.

Govoreći o tome kolike su plate plaćenih ratnika, Spasić naglašava da je maksimalni iznos koji može da se dobije za mesec dana ratovanja 9.000 dolara, ali i da takav angažman podrazumeva dvadesetčetvoročasovno angažovanje.

KOMENTARI7 komentara

 1. geto says:

  Zivkovicu , Zivkovicu sto te babo zajeba.

 2. Avangard-Kinzal says:

  Muhađedini 😁

 3. Gardista says:

  Koja ke ovo krimi scena predsednika na brdovitom Balkanu. Sve polupaniji od glupljeg.

 4. Kulak says:

  Ovo je verski rat između hrišćana i muslimana.Naravno,bakir izetbegović navija za muslimane.Od poturice niko ništa drugo nije ni očekivao.

 5. Slobodanka says:

  Šta zauzvrat očekuje Bakir od Turske? Nije teško pogoditi odgovor na ovo pitanje.

 6. sasulja says:

  BiH je jugoslavija u malom i mora nestati kao i juga,svidjalo se to kome ili ne.Upravo za to su muslimani trebali da se angazuju da juga opstane,medjutim sledili su ustasku ideologiju,sami su skocili sebi u stomak,nadali su se unitarnoj-mudjahedinskoj drzavi,dobili su sto su dobili.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *