БАРАК ОБАМА ОБЈАВИО СПИСАК ОМИЉЕНИХ ФИЛМОВА: На списку и „QUO VADIS, AIDA?“

BARAK OBAMA OBJAVIO SPISAK OMILJENIH FILMOVA: Na spisku i „QUO VADIS, AIDA?“

17 decembra 2021

Bivši predsednik Sjedinjenih Američkih Država Barak Obama na Instagramu je objavio listu svojih 14 omiljenih filmova u 2021. godini. Na listi se našao i film „Quo vadis, Aida?“„Ovo su moji omiljeni filmovi godine. Svaki od ovih filmova priča moćnu priču i nadam se da ćete uživati u njima kao i ja“, napisao je Obama.

Na listi se, uz „Quo vadis, Aida?“, nalaze filmovi „Drive My Car“, „Summer of Soul“, „West Side Story“, „The Power of the Dog“, „Pig“, „Passing“, „The Card Counter“, „Judas and the Black Messiah“, „The Worst Person in the World“, „Old Henry“, „The Last Duel“, „The Tragedy of Macbeth“ te „C’mon C’mon“.

Neki Obamini pratioci su prokomentarisali njegov izbor filma rediteljke Jasmile Žbanić kao jednog od omiljenih.

„Quo vadis, Aida. Svi treba da ga pogledaju. Srećna sam što je na listi“, „Drago mi je što vidim Quo vadis, Aida“, pisali su ljudi.

Mnogi su komentarisali kako nisu pogledali niti jedan ili samo jedan film s njegove liste, pa su se šalili da fali nešto komercijalnije.

 

Prikaži ovu objavu u aplikaciji Instagram

 

Objava koju deli Barack Obama (@barackobama)

KOMENTARI5 komentara

 1. Rafmanjinov says:

  Uh jaka stvar šta je ovoj marioneti bitno.

  • Kulak says:

   Pali se na propagandne filmove. Kao filmofil je nebitan. Kome je ono žbanićkino propagandno smeće probavljiv film, taj nema veze s vezom.

 2. Dražen Jovan Petrović says:

  Bez mita nema povijesti, govorio je jedan danas pokojni balkanski političar. Tako i Obama, pali se na mitologiju bosanskih muslimana. Izgleda da mu se najviše sviđaju filmovi koji raspaljuju muslimanske fantazije i previše lažu.

 3. Portopranco says:

  Ipak je njemu ćaća musliman.

  • Rafmanjinov says:

   Da to si u pravu. Samo ovaj kreten ima više veze sa satanistima.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *