БЕЋКОВИЋ СПУСТИО Мила Ђукановића на земљу

БЕЋКОВИЋ СПУСТИО Мила Ђукановића на земљу

6 маја 2017

Нема мира у Црној Гори ни пред локалне изборе. Наиме, житељи Херцег Новог ће у недељу бирати нову градску власт, а Мило Ђукановић је на завршном митингу ДПС-а у овом граду јасно поручио:

– Није Херцег Нови српска варош, већ црногорски понос – рекао је Ђукановић, успут назвавши противнике из Демократског фронта „распомамљеном четничком братијом и издајницима који се поносе својом издајом и који су хтели да изазову братоубилачки рат”.

Он је даље навео како је улазак у НАТО једна од најбољих ствари које је Подгорица урадила.

– Наша припадност НАТО јесте управо намера да учврстимо црногорску стабилност и безбедност, да се никада више на понови 1999. година, да о нама одлучују тамо где нас нема. Боље ће се о нама одлучивати тамо где ми седимо, а седећемо од 25. маја у столици Алијансе – завршио је Ђукановић.

Ђукановићеву изјаву да је Херцег Нови заиста црногорски понос књижевник Матија Бећковић је за „Ало!” овако прокоментарисао:

– Само му име каже. Ха-ха, па херцег, то је стара црногорска титула – поручио је Бећковић.

Један од лидера Демократског фронта Андрија Мандић изјавио је за наш лист да је Ђукановић „опаснији по српске интересе од Тачија и Харадинаја заједно”.

– Мило Ђукановић је потврдио да је антисрпски политичар и да наставља с несмањеним жаром да износи ставове којима вређа Србе. Он је опаснији по српске интересе и од Тачија и Харадинаја, а у Београду воли да се лажно представља како је он пријатељ Србије. А истина је да је већа штеточина од ових албанских зликоваца и штеточина заједно. Херцег Нови је српски град, где је српски народ већински, и Ђукановић ће изгубити изборе. Његово балављање не осликава праву реалност у овом граду и све то ће се видети у недељу на изборима, када ће опозиција преузети власт – навео је Мандић за „Ало!”.

Ало

KOMENTARI2 коментара

  1. Trifun says:

    Dukanovic drzi 600,000 civila, gradana Crne Gore u zatocenistvu pretnjama i likvidacijama, kao najveci mafijas na Balkanu. To je istina od koje se ne moze pobjeci. Samo se nadam da nece uspjeti izazvati rat u Crnoj Gori protiv srpskog naroda, jer ce to biti poziv svim Srbima na Balkanu da se obracunamo da tim antisrpskim hijenama jednom za sva vremena.

  2. S. says:

    Ни Бећковић није невин! Напротив! Свако ко је био досовац радио је против српског народа!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u