БЕЛА КУЋА ПОТВРДИЛА И ПРИЗНАЛА: Бајден и цео свет насели на лаж о УБИЈЕНИМ ИЗРАЕЛСКИМ БЕБАМА

BELA KUĆA POTVRDILA I PRIZNALA: Bajden i ceo svet naseli na laž o UBIJENIM IZRAELSKIM BEBAMA

12 oktobra 2023

Posle izjave američkog predsednika Džozefa Bajdena koji je rekao da je video verodostojne fotografije kako pripadnici Hamasa „odsecaju glave deci“ u Izraelu, Bela kuća pokušava da relativizije ovu izjavu objašnjavajući da Bajeden nije video slike i da je samo prenosio tvrdnje izraelske vlade i izveštaje medija.

Dok je Bajden u sredu u obraćanju jevrejskim liderima izjavio da je šokiran fotografijama koje prikazuju brutalne postupke protiv izraelskih beba, portparol Bele kuće je kasnije rekao za Vašington post da zvaničnici nisu znali za slike za koje je predsednik tvrdio da ih je video.Dodali su da nemaju nezavisnu potvrdu izveštaja da su deca obezglavljena tokom napada Hamasa na Izrael prošlog vikenda, uprkos Bajdenovoj tvrdnji da je video navodno verodostojne slike.

„Predsednik je svoje komentare o navodnim zločinima zasnovao na tvrdnjama portparola izraelskog premijera Benjamina Netanjahua i medijskih izveštaja iz Izraela“, objavio je „Post”, pozivajući se na Belu kuću, prenosi RT.

KOMENTARI6 komentara

 1. Petar Kotromanjić says:

  Mora da plaća deda. Odmah!

  • padre says:

   Kao i uvek, poćekaće, da prođe neko vreme, a onda nastaviti, kao daje to istina! Oni to uvek rade, slažu, a kad jih uhvate, malo se poviku, pa kad prođe neko vreme, oni nastave, kao da je to bila istina! Sto puta suveć priznali, da Sadam nije imao ono oružje, ali još uvek ponavljaju, da su morali zbog tog da ga napadnu!

 2. Sodom Mek Satar says:

  Nemoj da se mesamo u njihove probleme, oni su braća obrezanci, neka njih same pa nek se dogovaraju.

 3. Velika Metla says:

  Satanisti američki ništa ne mogu ponuditi ljudskom rodu do SAMO gole laži.

 4. milorad5 says:

  odvratni ratni zločinac ...laže bre nas u oči i priprema rat da nas sve pobije..evo najnovije vesti..one nesrećnike na festivalu su NAMESTILI hamas ludacima pod nos...samo da ih snime..ovo je grozno šta ova gamad otvoreno radi i šta priprema zajedno sa cionistima u izraelu...već su podigli nuklearnu gotovost u tajnosti i spremaju se da udare i koncentrišu snage oko baltika mediterana i persijskog zaliva...opet false flag bajka... ne znam samo dokle će da ih puštamo nekažnjene...valjda kad pobiju jedno 10-20 milona nevinih ,valjda će TADA neko da se seti blinkena i bande i da krene da ih nadje i uhvati za pevalo...ovo se nikad tako jasno nije videla laž i zločinačko izazivanje i pokretanje ratova radi sopstvene KORISTI...oni žive bre od naše KRVI i PATNJE ogavni vampiri i ljudožderi...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *