БЕЛА КУЋА ЗАБРИНУТА ЗБОГ ПУТИНОВЕ ПОСЕТЕ СЕВЕРНОЈ КОРЕЈИ

BELA KUĆA ZABRINUTA ZBOG PUTINOVE POSETE SEVERNOJ KOREJI

18 juna 2024

Produbljivanje veza između Ruske Federacije i Severne Koreje trebalo bi da zabrinjava sve, rekla je portparolka Bele kuće Karin Žan Pjer, komentarišući posetu ruskog predsednika Pjongjangu.

„Produbljivanje saradnje između Ruske Federacije i Severne Koreje je trend koji bi u velikoj meri trebalo da zabrine sve koji su zainteresovani za održavanje mira i stabilnosti na Korejskom poluostrvu, održavanje globalnog režima neširenja u skladu sa rezolucijama UN i podršku naroda Ukrajine koji brani svoju slobodu i nezavisnost“, rekla je Žan Pjer na brifingu.Kako je rekla, Sjedinjene Države su dugo vremena upozoravale na ovo.

Predsednik Ruske Federacije Vladimir Putin doputovao je u dvodnevnu posetu Severnoj Koreji. Putina je na aerodromu dočekao severnokorejski lider Kim Džong Un.

KOMENTARI4 komentara

 1. Baćo says:

  Očajnički potezi Putina pred njegov pad.

  • Velika Metla says:

   Baćo, znaju li ti kući da si glup ? Znaju, no trpe. 50 država satanističkog zapada nisu u stanju da odbrane makar jedan zaseok u "banderalendu" protiv Rusije, a ti pričaš o padu Putina ???!!! Nego moli Boga da ne dođe neki drugi na mesto Putina, koji neće biti tolerantan kao Putin, nego će spržiti ovu bagru zapadnu satanističku, pa koštalo koliko košta.

 2. Brane says:

  Lepo sto se brinu. Putin zaključa zadnju kapiju i ćao. Sad pomažite ukre, naoruzavajte. Što bi se Putin brinuo. Eee, kreteni jedi.

 3. Brane says:

  Baš čovek nema briga. Samo se vi sekirate, za sve nas. Ološ.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *