БЕЛИ АМЕРИКАНЦИ постаће мањина у САД до 2045. године

BELI AMERIKANCI postaće manjina u SAD do 2045. godine

30 aprila 2019

BELI Amerikanci će u SAD do 2045-te postati – manjina stanovništva.

Ovo je pokazala najnovija studija. Ne bilo čija jer je napravljena u Sjedinjenim Državama. U organizaciji renomiranog portala.

Belci su već danas manjina u četiri savezne države SAD i u najvećim i najprosperitetnijim gradovima.Imaju se u vidu belci koji nisu latinoameričkog porekla. Upravo oni su manjima u ukupno 372 američka okruga.

Ovo svih poslednjih godina izgleda kao „fatalni trend“. A uslovljen je povećavanjem broja useljenika latinoameričkog i azijskog porekla, kao i manjim natalitetom belih.

„Nebeli Amerikanci“ već naredne godine postaće većina u stanovništvu SAD mlađem od 18 godina.

Isto će se kroz najviše deset godina dogoditi i među Amerikancima do 30 godina.

Axios sa ovim okolnostima povezuje porast (poslednjih godina) međurasnih napetosti i „antiimigrantskih raspoloženja“.

Poslednja sondaža vašingtonskog Istraživačkog centra Pju (Pew Research Center) pokazala je da je 59 odsto pristalica Republikanske partije i 46 odsto belih Amerikanaca uvereno uvereno da će dominacija „nebelih“ oslabiti američku kulturu.

Poznati amerikanolog Vladimir Možegov ukazuje da su SAD putem koji će se završiti gubitkom dominacije belih krenule 1965-te kada su zakonom otvorile vrata „obojenim imigrantima“.

On posebno naglašava: „Unutrašnja politika Donalda Trampa je pokušaj da se situacija izmeni. On želi konsolidaciju belaca, ali se njegovi napori zasad razbijaju o stenje optužbi za rasizam i nacionalizam. Borba će se na ovom planu dalje zaoštravati. Useljenici iz Latinske Amerike i Kine po tradiciji glasaju za Demokratsku partiju koja propoveda globalizam i promoviše i brani prava nacionalnih i seksualanih manjina“.

Po njegovoj proceni, dominacija nebelaca obezbediće dugu dominaciju demokrata.

Pravo uporište republikanaca i konzervativaca ostaće američki srednji zapad, gde dominiraju beli farmeri. A globalisti već čvrsto drže velike gradove, vodeće medije i studentske kampuse…

KOMENTARI4 komentara

 1. teoretičar says:

  Neće biti baš tako brzo. Rusi dolaze! Pre će Rusi spasti Amere nego Srbe. Uključujući tu i poljaci dolaze, ukrajinci dolaze, srbi dolaze i ...Iz tih belih država bivšeg varšavskog pakta dolazi na stotine i stotine hinjada belaca svake godine.

 2. samostalan says:

  Trazili ste, gledajte.

 3. A akoM says:

  K..Ac vlada svijetom?Nezna se što je gore,to ili expresni A-rat!U svakom slučaju,nebu dobro u cijelom svijetu!

 4. živoder iz Oseka i Ovčare says:

  NEKA! Nek vas pojedu nigeri.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *