БЕЛИ ПРЕЛЕТАЧЕВИЋ тренутно на другом месту; САША ЈАНКОВИЋ се залаже за одузимање деце уколико нису вакцинисана!

BELI PRELETAČEVIĆ trenutno na drugom mestu; SAŠA JANKOVIĆ se zalaže za oduzimanje dece ukoliko nisu vakcinisana!

13 marta 2017

beli Sasa jankovic 8765675

U štabovima Jeremića i Jankovića zavladala je panika jer je Ljubiša Beli Preletačević, po najnovijim internim istraživanjima za Jeremićev štab, došao na drugo mesto.

Luka Maksimović ili Beli Preletačević je jači od Saše Jankovića za 2% a od Vuka Jeremića za duplo. Radulović i Obradović su pali na nivo statističke greške.

Ovakvi podaci sada radikalno menjju odnos snaga među opozicionim predsedničkim kandidatima. Beli Preletačević uzima glasove Jankoviću, Jeremiću, Raduloviću, Šešelju i Obradoviću.

Preletačević najvećim delom uzima glasove opoziciji ali delimično aktivira i apstinente pre svega među mlađom populacijom koja je internet orijentisana.

SAŠA JANKOVIĆ SE ZALAŽE ZA ODUZIMANJE DECE AKO SE NE VAKCINIŠU

„Sva deca moraju da budu vakcinisana, smatra zaštitnik građana Saša Janković. Krajna mera odbijanja vakcinacije može da bude i oduzimanje deteta“.- izjavio je Janković kao ombudsman, prošle godine za Blic.

Andrej Fajgelj je oštro reagovao na ovu izjavu o oduzimanju dece, rekavši na svom tviter nalogu da bi ubio svakog onog ko bi mu pokušao oteti decu.

KOMENTARI4 komentara

 1. Beli Orao says:

  SRBSKI NARODE NE DOZVOLITE DA VAM DJECU TRUJU(VAKCINIŠU)!!!!

 2. Beli Orao says:

  SRBSKI NARODE NE DOZVOLITE DA VAM DJECU TRUJU(VAKCINIŠU)!!!!Evo njega su pelcovali pa je PROLUPAO !!!

 3. Beli Orao says:

  !!!Evo njega su pelcovali pa je PROLUPAO !!!

 4. Bagro crvena says:

  Zaštitnik gradjana al da se sprovodi nasilni zakon, protivustavan za prisilnu vakcinaciju!? Magarac! Molim Vas obratite pažnju na iste tekstove u Bljicu, B192, KurIR( zamenite IR i stavite AC) ber, jednom sedmično o vakcini! Isti! Juče u Bljicu kako ćemo svi da pocrkamo od koje kakvih bolesti ako se sva Srbska deca od svih mogućih vakcine ne zatruju! Danas već ima divan tekst o Varioli Veruški sa sve slidžama da povratiš!pustaju isključivo komentare gde nas ismejavaju da smo : zaostali, zatucani,mrzimo decu, kako nevakcinisana deca ne smeju ni u škole i vrtiće a isključivi razlog autizma je naš dnk!? Ma, dobro, nek je i tako a šta je sa pravom izbora!? Kažu da smo fašisti, aha, jel kao Hićo što done zakone o Jevrejima pa ih prve komšije sa slašću prijavljivaše i slaše u gasne komore jer tako kaže zakon! Možemo, bre , bez svega al bez DECE smo ništa!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *