“БЕЛОРУСИЈУ ЧЕКА РАТ“: Бивши генерални секретар НАТО им саветује како да се чувају “руске агресије“

“БЕЛОРУСИЈУ ЧЕКА РАТ“: Бивши генерални секретар НАТО им саветује како да се чувају “руске агресије“

21 фебруара 2019

Бивши генеракни секретар НАТО-а Андерс Фог Расмусен сматра да рат и анексија чекају Белорусију, јер Русија наводно намерава да се приближи границама Европе о њеном трошку, преноси украјински портал Liga.net.

Расмусен је позвао Белорусију да брзо почне са „реформама“ како би постигла демократију и слободу, као и да се заштити од „руске агресије“.“Ова земља чека такав сценарио, ако не започне реформу. Мој савет белоруском народу и руководству земље је да се заштите од агресије Русије – морамо почети реформе које воде ка демократији и слободи. Само ће те ствари створити заштиту од руске агресије. И желео бих да Белорусија добије већу помоћ од Запада. Али морамо да видимо преоријентацију према слободи и демократији”, рекао је бивши генерални секретар НАТО-а.

Председник Белорусије Лукашенко је раније рекао да је спреман за интеграцију своје земље и Русије, ако би такав савез подржали народи обе државе.

(Правда)

KOMENTARI6 коментара

 1. Velika Metla says:

  Фон РасМУСАВКО се разлајао,као свака сеоска прекоплотуша!

 2. milan says:

  Mnogo nas Slavene "nisko drze", ti belosvetski huligani.

 3. živoder iz Oseka i Ovčare says:

  Sva sreća da ste vi iz NATO pakte ljubitelji mira i zakona, HAHAHA, kaubojski smrdonogi lažovi.

 4. padre says:

  Otkud odjednom takva briga za Belorusiju?

  • Velika Metla says:

   Падре,како одакле?? Па они су чувени душебрижници белосветски! Исте овакве бриге су имали и када су напали на преко 180 држава у свету,и опљачкали их! Па би им било добро и да белоруску индустрију трактора опљачкају! Јер је то једна од најјачих индустрија трактора у свету!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u