“БЕЛОРУСИЈУ ЧЕКА РАТ“: Бивши генерални секретар НАТО им саветује како да се чувају “руске агресије“

“BELORUSIJU ČEKA RAT“: Bivši generalni sekretar NATO im savetuje kako da se čuvaju “ruske agresije“

21 februara 2019

Bivši generakni sekretar NATO-a Anders Fog Rasmusen smatra da rat i aneksija čekaju Belorusiju, jer Rusija navodno namerava da se približi granicama Evrope o njenom trošku, prenosi ukrajinski portal Liga.net.

Rasmusen je pozvao Belorusiju da brzo počne sa „reformama“ kako bi postigla demokratiju i slobodu, kao i da se zaštiti od „ruske agresije“.



“Ova zemlja čeka takav scenario, ako ne započne reformu. Moj savet beloruskom narodu i rukovodstvu zemlje je da se zaštite od agresije Rusije – moramo početi reforme koje vode ka demokratiji i slobodi. Samo će te stvari stvoriti zaštitu od ruske agresije. I želeo bih da Belorusija dobije veću pomoć od Zapada. Ali moramo da vidimo preorijentaciju prema slobodi i demokratiji”, rekao je bivši generalni sekretar NATO-a.

Predsednik Belorusije Lukašenko je ranije rekao da je spreman za integraciju svoje zemlje i Rusije, ako bi takav savez podržali narodi obe države.

(Pravda)

KOMENTARI



6 komentara

 1. Velika Metla says:

  Fon RasMUSAVKO se razlajao,kao svaka seoska prekoplotuša!

 2. milan says:

  Mnogo nas Slavene "nisko drze", ti belosvetski huligani.

 3. živoder iz Oseka i Ovčare says:

  Sva sreća da ste vi iz NATO pakte ljubitelji mira i zakona, HAHAHA, kaubojski smrdonogi lažovi.

 4. padre says:

  Otkud odjednom takva briga za Belorusiju?

  • Velika Metla says:

   Padre,kako odakle?? Pa oni su čuveni dušebrižnici belosvetski! Iste ovakve brige su imali i kada su napali na preko 180 država u svetu,i opljačkali ih! Pa bi im bilo dobro i da belorusku industriju traktora opljačkaju! Jer je to jedna od najjačih industrija traktora u svetu!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *