БЕЛОРУСКИ АСТРОЛОГ ПРЕДВИДЕО повратак велике империје

BELORUSKI ASTROLOG PREDVIDEO povratak velike imperije

23 juna 2017

Beloruski astrolog Vasilina Mickevič govorila je za „Sputnjik“ o onome šta nas čeka u julu, o avgustovskom pomračenju Sunca i o mogućoj obnovi Sovjetskog Saveza.

Astrolog Vasilina Mickevič smatra da predstojeće veliko pomračenje Sunca u avgustu može da pokrene ne samo loše vremenske uslove, požare i poplave, već i proces stvaranja novih političkih blokova.

Ona je govorila i o mogućim posledicama pomračenja Sunca.

– Države koje su stvorene raspadom SSSR-a mogle bi ponovo da se ujedine, a broj država koje će u tome učestvovati može da bude 3, 6, 9, 12, dok u narednih 18 godina može da ih bude ukupno 15! Efekti pomračenja će trajati 18 godina. Tokom tog perioda možemo se potpuno vratiti ujedinjenju, kao što je bilo ujedinjenje država u Sovjetski Savez. U narednih pola godine mi ćemo više puta videti pokretanje tog procesa – smatra astrolog.

Mickevič je dodala da u horoskopu Sovjetskog Saveza Jupiter cele godine pravi „petlju“ oko Saturna, pokušavajući da odblokira proces razvoja SSSR-a.

– U horoskopu beloruskog predsednika se vidi kako on širi svoje učešće u spoljnopolitičkom životu i Belorusija će možda postati jedna od onih država koje će pokazati inicijativu za obnovu Sovjetskog saveza – izjavila je naša sagovornica.

KOMENTARI2 komentara

  1. nikola says:

    ne volim astrologe jer oni su satanisti i sluze neistini.smrt sotonistima

  2. Ajaj says:

    Pa da, ima tu nečega, ali čega? Najmudriji ljudi su ratari zemlje Srbije, oni kažu na sve to: "Mož da bidne, al i ne mora da znači" I to je upravo tako. Ali ono što će sigurno da bidne je da će ceo svet, i nebesa i zemlja potpasti pod jedno i pravedno carstvo Božije a pod sigurnom rukom našeg Gospoda i Spasitelja Isusa Hrista, On nam dolazi kao car nad carevima, i gospodar nad gospodarima i vlas Njegova neće prestati. Zato pamet u glavu i veru u srce, jer vernima predstoji život večni, i svako će primiti platu po delima svojim.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *