БЕОГРАД НА НОГАМА: У Земуну се гради велики мигрантски камп!?

BEOGRAD NA NOGAMA: U Zemunu se gradi veliki migrantski kamp!?

8 jula 2017

Na jučerašnjoj sednici SO Zemun, odbornik „G.G. Složni za Zemun i Batajnicu – Danica Grujičić“, Danilo Tvrdišić izneo je šokantne podatke o izdvajanju višemilionskih sredstava iz budžeta Opštine Zemun za finansiranje izbegličkog kampa u Zemunu.

Istovremeno, Zavod za statistiku je pre neki dan obelodanio podatak da je u Srbiji rođeno najmanje novorođenčadi još od Prvog svetskog rata.

U Srbiji u kojoj svake godine nestane grad veličine Paraćina uvode se kampovi za migrante iz Afganistana, Iraka, Sirije i Libije.

Jel to plan vlade za borbu protiv bele kuge?

GOVOR DANILA TVRDIŠIĆA MOŽETE POGLEDATI OVDE

KOMENTARI6 komentara

 1. goran says:

  Stize million Arapa, pripremite se. Nasi mediji o tome cute, a Vucko se vecd dogovorio sa Evropom. Srbija ce biti deponija, leglo svakakve sirotinje.

 2. ARTILJERAC says:

  Sad vidite za koga ste glasali, neka nam je bog u pomoći.

 3. Ika says:

  Od izvora dva putica vode na dve strane ne znam kojim pre bih stigla do tebe jarane Gledam jedan gledam drugi oba su mi mila i jednim sam i drugim sam s tobom prolazila Jedan vodi kroz vocnjake iznad naseg sela tu nas tvoja majka jednom zagrljene srela Dala mi je od sveg srca cvet iz baste vase uzmi, uzmi rano moja ti si zlato nase Leto prodje jesen ide sve se manje javljas ruzu tvoju i ne gledas mene zaboravljas

 4. Sasulja says:

  Pa hocete u EU a to je njihov "proizvod" u koprodukciji USA-NATO.Trazili ste, gledajte a Vucko je njihov koperant.

 5. miroslav says:

  Tako nam i treba kad nismo sposobni kao svaki drugi narod da sacuvamo drzavu od domacih skotova i stranih skotova. Srbija ce biti svacija zemlja ali ne i nasa.

 6. Za Srbiju says:

  Beograd nije na nogama. Beograd gleda rijalitije i sedi u šoping centrima.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *