Beograđanin za volanom „minija“ koji je usmrtio Luku

Beograđanin za volanom „minija“ koji je usmrtio Luku

16 avgusta 2014

lukaSteže se obruč oko osobe koja je vozeći „kantrimen“ na Brankovom mostu usmrtila Luku Jovanovića. Ponovo se pregledaju svi modeli kako bi se izbegla svaka nedoumica.

Policija još prikuplja dokaze protiv osobe za koju postoje jake indicije da je 25. jula vozeći „mini kantrimen“ na Brankovom mostu u Beogradu usmrtila Luku Jovanovića (21). Reč je, po svemu sudeći, o žitelju glavnog grada, koji je automobil smrti kupio u inostranstvu!

U petak je razrešena i ta dilema da li je „kantrimen“ kupljen na teritoriji Srbije ili nije. Prema policijskim saznanjima, tablice na vozilu koji je ubio Jovanovića su najverovatnije italijanske.

Iz nekoliko zemalja, među kojima su Nemačka, Italija, Švajcarska, Austrija, Hrvatska i Mađarska svakodnevno se razmenjuju informacije u vezi ovog modela „minija“, od prvog kupca do sadašnjih vlasnika.

– Još se čekaju podaci iz centrale „minija“ u Minhenu o zemlji gde je prodato vozilo, čiji serijski broj odgovara onome na retrovizoru, nađenom posle tragedije – kaže izvor „Novosti“. – Reč je o crnom retrovizoru, a , zasad, pretpostavlja se da je „kantrimen“ crvene boje. Preko države i ovlašćenog distributera doći će se i do prvog kupca za konkretno vozilo za kojim tragamo.

Kantrimena“ kojim je usmrćen Jovanović zasad nigde nema. Policija pretražuje garaže, auto-otpade i radnje u potrazi za njim. Ponovo se pregledaju ovi modeli „minija“ kako bi se izbegla svaka sumnja.

– „Češljamo“ i auto-otpade, jer je moguće da je vozilo završilo u delovima – navodi naš sagovornik. – Razgovaramo i sa vlasnicima otpada, svima je stalo da se ubica što pre uhapsi.

Analizira se i mobilna komunikacija pre, za vreme i posle nesreće u okolini Brankovog mosta. Prikupljaju se i drugi dokazi, kako bi se čovek za koga postoje indicije da je usmrtio Jovanovića, što pre priveo pravdi.

 

DVA PRAVCA ISTRAGE

– IMAMO dva bitna pravca istrage i svi vode ka jednoj osobi, ali čekamo čvrste dokaze – kaže izvor „Novosti“, blizak istrazi. – Ne možemo nekog da osumnjičimo na osnovu nekih indicija i osećaja. Ipak, uvereni smo da ćemo mu vrlo brzo staviti lisice.

Novosti.rs

KOMENTARIJedan komentar

  1. Enky says:

    Znaci,ipak ga namontirali!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *