БЕРЛИН: 100.000 руских војника се налази на граници са Украјином; РУСИЈА ОДГОВОРИЛА: То је наша територија

БЕРЛИН: 100.000 руских војника се налази на граници са Украјином; РУСИЈА ОДГОВОРИЛА: То је наша територија

18 јануара 2022

Више од 100 хиљада руских војника налази се на граници са Украјином, тешко је то не схватити као претњу, изјавила је немачка министарка спољних послова Аналена Бербок.

„Последњих недеља више од 100.000 руских војника и војне технике концентрисано је у близини Украјине, без јасног разлога“, рекла је Бербокова на конференцији за штампу са руским колегом Сергејем Лавровом у Москви.„Последњих недеља више од сто хиљада руских војника и војне опреме концентрисано је у близини Украјине без очигледног разлога“, рекла је она у уторак на конференцији за новинаре после разговора са руским министром спољних послова Сергејем Лавровом. Шеф руског МИП-а је рекао да Москва не може да прихвати захтеве у вези са кретањем војске на сопственој територији.

Шеф руске дипломатије је истакао да Москва не може да прихвати захтеве у вези са кретањем војске на сопственој територији.

„Такође смо објаснили да ескалација која се чује из уста многих западних политичара, поводом наших трупа на нашој територији и извођења неопходних војних вежби, што ради свака држава – ми не можемо да прихватимо неке захтеве који се тичу наших оружаних снага на сопственој територији“, рекао је министар.

„Што се тиче последица, ми нити смо давали нити дајемо неки повод за стварање нове конфликтне ситуације. Само једно тражимо: да то што се договоримо, буде реализовано“, нагласио је руски министар.

Лавров је додао да Москва никоме не прети, али да чује претње на свој рачун.

„Надам се да све то одражава само одређене емоције које одређене снаге унутар блока западнох држава подстичу. Ми ћемо се руководити конкретним стварима, и у зависности од тога какве кораке ће наши партнери предузети, природно, одредићемо своју реакцију“, закључио је руски министар.

KOMENTARI5 коментара

 1. Archelay says:

  Ova gospodza bice pametnije da skrene paznju najpre sta Ameri radi sa njenom zemljom pa,zasto g-din Nato izigrava neki Dzek na ruskoj granici pa tek onda-da gura nos u problemu zvani Ukrajina.

 2. Petrovgrad says:

  Na laje kera za rad sela. To mu dodje na pola puta od Berlina.Švabovi opet će te zidati Berlinski zid.

  • Aco says:

   A koliko je americkih vojnika u njemackoj i koliko stranih placenika u ukraini...seru švabe...Rusi tako docekuju nepozvane goste🤣

 3. Velika Metla says:

  ГосПоЈа швабице, боље ти подмажи " цевку " кад Руси ситигну, не би ли дао Бог да ти неки Рус направи једно нормално дете. А успут очистите оне паркинге испред Х-маркета да се Армате имају где паркирати. Зрели сте, са целим остатком запада, за ДООООБРЕ батине.

  • Zoki says:

   Hahahaaaaa Ovo je odlican komentar. Dooobre batine!!!👍😀

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u