БЕРЛИН УПУТИО ЈЕЗИВУ ПОРУКУ БЕОГРАДУ: Меркелин сарадник запретио Србији, подела Косова значи САМО ЈЕДНО

BERLIN UPUTIO JEZIVU PORUKU BEOGRADU: Merkelin saradnik zapretio Srbiji, podela Kosova znači SAMO JEDNO

28 septembra 2018

Ako dođe do podele Kosova, biće rata!

U najkraćem, ovako glasi pretnja Nemačke i Angele Merkel izrčena iz usta čoveka kojeg nazivaju kancelarkinim jastrebom Norberta Retgena.Zveckanje oružjem

Strašna poruka upućena Beogradu i Prištini, ali svakako i Donaldu Trampu i njegovoj administraciji u Vašingtonu, doslovce je ispisana u poverljivom izveštaju koji je za Evropski savet za spoljne odnose sastavio Retgen, jedan od najbližih saradnika Merkelove i prvi čovek odbora za spoljne poslove nemačkog parlamenta. Dokument, čija je sadržina procurela, i tako otkrila nemačke namere, on je izradio zajedno sa Robertom Kuperom, bivšim supervizorom u tehničkom dijalogu Srbije kosovske vlasti.

Izveštaj navodno ima tri strane, a u delovima koje je citirao i prištinski list Koha ditore direktno se pominje mogući oružani konflikt, za sve koji makar malo umeju da čitaju između redova, upućuje opomena na šta je sve Berlin spreman. Posebno je opasno, kako kažu sagovornici, što je ne tako davno, početkom devedesetih, upravo Nemačka potpalila balkansko bure baruta, podržavajući na sve moguće načine raspad SFRJ i otcepljenje Hrvatske i Slovenije.

– Promena granica na Kosovu sigurno ne bi prošla bez nasilja, to se ne može sprovesti mirnim putem, a dovelo bi i do iseljavanja Srba – samo je jedan od pretećih citata iz Retgenovog i Kuperovog izveštaja.

(Srbija Danas)

KOMENTARI19 komentara

 1. Milan says:

  Vodeći doktori globalistana, ovi i oni, američki i nemački, nisu između sebe još uvek saglasni u ovome: tačno gde će pacijentu Srbija odseći nogu. U međuvremenu hoće li pobediti prirodna narodna medicina pa da te amputacije ne bude.

  • Za Srbiju says:

   Predsednik je fasciniran nemcima i kancelarkom. Tvrdi da su nam to najveći prijatelji i da i mi treba da postanemo nemci-protestanti. Zato je šiptarima dao sve što je mogao. Još da potpiše priznanje. Siguran sam da u školi nije bio na časovima istorije i da nema pojma ko su naši najveći NEprijatelji.

   • Miraš says:

    Nemačka se prvenstveno boji novih sukoba, ali zbog toga da sačuva ceo Balkan pod svojom upravom. Nemačka se boji povratka Rusije na Balkan, a novi ratni sukobi bi bili posebno dobra prilika za to. U osnovi je strah Nemačke da će izgubiti na Kosovu i u Srbiji ono što je dosad stekla. Nije Nemačka zabrinuta zbog nas Srba i ne žali ona zbog mogućih novih iseljavanja Srba sa KIM. U ovo novije vreme počev od 90-tih Nemci su pokazali i potvrdili da kao i ranije naše glave za njih su uvek bezvredne. Pokazali su to ponovo u Hrvatskoj, u BIH, na KIM, itd. Nemačka sada je zadovoljna sa rezultatima njenog ranijeg potpaljivanja ratova u bivšoj SFRJ. Baš dosta je postigla, ceo Balkan je već ili biće u potpunosti pod nemačkom upravom. Sada to nastoji da sačuva.

 2. Pastrovic says:

  Bivse Srbe a danasnje Njemce izgleda da je opet gadno zasvrbjelo tamo dje ne treba!?

  • Nebeska Srbija says:

   Bravo za komentar.

 3. trikornjanin says:

  Lepo sam rek'o Gorbacovu da ne dira onaj zid a on navalio "trebaju mi pare, trebaju mi pare". Nemci su praktican narod, niste ne bacaju, hoce sad da nama u Srbiji naprave zid kako bi potrosili onaj materijal a da nam naplate kao nov na ime ratne odstete. Samo, malo je to naspram onog zla koje su nam naneli sa onom budalom Klintonom. Bice kao sa Lerom na Avali.

 4. Cetinja says:

  Zašto bi Srbi delili Srbsko Kosovo i Metohiju, kad su ga dobili od predaka u komadu? Ispade da Nemci sprečavaju Srbe da rasparčaju pokrajinu.Nekome se strašno "pamet pomerava".

 5. milorad says:

  odlično , znači retgen je ljukava lisica koja radi za šiptare, i biće smenjen:) njima se uoppte u bundestagu priprema MNOGO otkaza.

 6. Nostalgicar says:

  Ova baba koja je u biti samo marioneta tajnih drustava ne shvata da ce biti rata ovako ili onako, da se rat ne moze izbjeci. Bilo bi joj bolje da gleda svoju zemlji i sta ce ostat od njih kad je SAD-VB ponovo i po treci put posalju u rat protiv Rusije.

 7. živoder iz Oseka i Ovčare says:

  nemci nikako da shvate da za njih Srbija znači da će da stanu na grablje koje će da im smrskaju njonju. A Srbi naravno da neće nikakvu podelu jer CELO KiM je NAŠE !!!

 8. Milan says:

  Kako bi voleo teslino oruzje sprzio bi ove fasiste jednom zauvek.

 9. Dane Radakovic says:

  TO JE VUCICEVA PRIJETELJICA MERKEL/... ------------------------------- vucic dok je bleja po briselu i pijo viski sa nepreteljima nepretelj se sprema za rat protiv ne nauruzani Srba u CRNOJ SRBIJI nema vojsku vec pink. i F A R M U G ledaj tamo a ne u decu srbije albanci su katulici bili uz hitlera zato ih cerka od hitlera voli

 10. Milax says:

  Frau Merkelova nikako da nauci da ce ,,drang nacht Osten,, ponovo da im zube polomi.Briti I njihovi ludi rodjaci Ameri Po treci put prodaju istu foru priglupim Svabama samo sto ce im treci pohod na Rusiju biti I poslednji......

 11. Deda Micko says:

  Nemcima zabraniti ulaz u Srbiju, prekinuti diplomatske odnose.

 12. Deda Micko says:

  Mrkela Olbrajt bi da opet Srbima sisa krv.

 13. Velika Metla says:

  Švabe su najmirnije kada im je najviši soliter u "visini" prizemlja! A to su očigledno zaboravili! Neverovatno koliko je to glup narod! Vol Strit im konastantno prodaje istu foru! Hahahahahahaha......,i posle kažu "pametni" Nemci!

 14. Deda Micko says:

  Devojacko prezime Gospodje Merkel je Kasner. Za neupucene: ona je Jevrejka.

 15. kwaka says:

  Po meni je ludilo zasto i jedan Srbin uopste obraca paznju sta svabe govore? Toj naciji treba samo reci na svakom sastanku da se ne usudjuju pricati o nama a kamoli nam naredjivati i uredjivati drzavi. Dva svjetska rata su nas napali a nisu imali pravo jer im nista nismo uradili. Nikad svabu nismo vidili a kamoli im na prag kucni dosli sa puskama, kao oni nama. Mogu biti zahvalni sto uopste jos postoje. Totalno ludilo koliko je politika kurva nevidjena.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *