Berlin zna šta je Asad koristio

Berlin zna šta je Asad koristio

3 septembra 2013

Nemačka obaveštajna agencija raspolaže sa dovoljno dokaza koji potvrđuju da je sirijski predsednik Bašar Asad naredio napad hemijskim oružjem, objavio je Špigl. Šef nemačke Savezne obaveštajne službe (BND) Gerhard Šindler podržao je američke navode da je Asadova vlada naredila napad na istočno predgrađe Damaska 21. avgusta, navodi list. Šindler je rekao da je, posle sveobuhvatne analize, njegovo ministarstvo pretpostavilo da je Asadov režim počinilac hemijskog napada u kom je na stotine ljudi poginulo. Kako je prenela je televizija „Raša tudej“, Šindler je navodno na sastanku kazao da je jedino sirijska vlada imala sarin.

KOMENTARI2 komentara

  1. Milija says:

    Kako da ne, nemci su stručnjaci za gas, naročito za 'CIKLON', imaju dugogodišnju praksu u specijalizovanim ustanovama (Ausvic, Dahau, Jainci..).

  2. Kobra says:

    Lazu bre cim zinu. Setimo se samo koje lazi su proizvodili za vreme gradjanskog rata kod nas. Ondasnji lazovi: Sarping, Kristijan Schwarz, Genser (general lazov) a tek njihova BND druzina. Danas takodje svuda imaju neke dokaze ali ne zele da ucestvuju u ratovima (izjave i odluke u Bundestagu) a njihova vojska i avijacija, narocito AVAS navodilac bombi, su svuda prisutni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *