БЕРЛУСКОНИ: Путин ми је понудио држављанство и функцију министра!

BERLUSKONI: Putin mi je ponudio državljanstvo i funkciju ministra!

23 jula 2015

putin-berluskoni 676Bivši italijanski premijer Silvio Berluskoni izjavio je nedavno na jednoj večeri da mu je ruski predsednik Vladimir Putin predložio da postane ministar ekonomije u ruskoj vladi i ponudio mu rusko državljanstvo, piše danas list „Stampa“, indirektno citirajući medijskog magnata.

„U Italiji sam gurnut na marginu dešavanja, a Putin je rekao da je spreman da mi da državljanstvo i poveri mi ministarstvo ekonomije“, rekao je 79-godišnji kontroverzni političar čije je reči milanskom listu preneo jedan od gostiju večere.

Kolumnista Stampe Masimo Gramelini ironično je prokompentarisao tu vest, navodeći da za neuspeh svojih petogodišnjih planova „Silvijuško“ ovog puta ne bi mogao da okrivi „monstruoznu moć sudstva i novinara“, budući da se Rusija odavno oslobodila te „pošasti“.

„Najvažniji sastanci bi se održavali posle ponoći u Putinovoj dači sa grupom mladih ekonomistkinja“, ističe italijanski novinar, aludirajući na Berluskonijevu sklonost prema mladim ženama.

KOMENTARIJedan komentar

  1. Milan says:

    Zavist vidim na kraju, jedino! Silvio, je CAR! Klobuk dole! Pravi je i ima "cojones", a volim ga samo zato sto voli ono sto volim i ja! Samo se razlikujemo u nijansama -:! On ima novac i ima poziciju da moze da i relizuje svoje snove i ljubavi!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *