БЕРЛУСКОНИ: Путин ми је понудио држављанство и функцију министра!

БЕРЛУСКОНИ: Путин ми је понудио држављанство и функцију министра!

23 јула 2015

putin-berluskoni 676Бивши италијански премијер Силвио Берлускони изјавио је недавно на једној вечери да му је руски председник Владимир Путин предложио да постане министар економије у руској влади и понудио му руско држављанство, пише данас лист „Стампа“, индиректно цитирајући медијског магната.

„У Италији сам гурнут на маргину дешавања, а Путин је рекао да је спреман да ми да држављанство и повери ми министарство економије“, рекао је 79-годишњи контроверзни политичар чије је речи миланском листу пренео један од гостију вечере.

Колумниста Стампе Масимо Грамелини иронично је прокомпентарисао ту вест, наводећи да за неуспех својих петогодишњих планова „Силвијушко“ овог пута не би могао да окриви „монструозну моћ судства и новинара“, будући да се Русија одавно ослободила те „пошасти“.

„Најважнији састанци би се одржавали после поноћи у Путиновој дачи са групом младих економисткиња“, истиче италијански новинар, алудирајући на Берлусконијеву склоност према младим женама.

KOMENTARIЈедан коментар

  1. Milan says:

    Zavist vidim na kraju, jedino! Silvio, je CAR! Klobuk dole! Pravi je i ima "cojones", a volim ga samo zato sto voli ono sto volim i ja! Samo se razlikujemo u nijansama -:! On ima novac i ima poziciju da moze da i relizuje svoje snove i ljubavi!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u