БЕРЛУСКОНИЈА ИЗДАЛИ ДОСАДАШЊИ САБОРЦИ: Основана нова партија „Карађо Италија“

BERLUSKONIJA IZDALI DOSADAŠNJI SABORCI: Osnovana nova partija „Karađo Italija“

28 maja 2021

U ITALIJI je osonavana nova partija „Korađo Italija“, a kao posledica cepanja „Forca Italije“ lidera Silvija Berluskonija.

Jedan od njenih osnivača je gradonačelnik Venecije Luiđi Brunjaro koji se zahvalio Berluskoniju za hrabrost i sve što je učino za partiju „Forca Italija“, ali izjavio da je sada došlo vreme za promene:

– Moramo ići napred, jer je došlo neko drugo vreme. Moramo gledati u budućnost, nismo protiv bilo koga drugog, ali je došlo vreme za mlade.

Sa Brunjarijem je koosnivač nove partije Đovani Toti predsednik regiona Ligurija, a formirana je već i nova grupa i juče predstavljena u Poslaničkoj skupštini. Grupu čine je 24 poslanika.

KOMENTARI5 komentara

 1. Rista says:

  Berluskoni je istorija već nekoliko godina. Nemam pojma kakav značaj ima da gubim vreme čitajući istoriju koja još nije zvanično ni zaživela. Ni Putin ga više ne posećuje a i zadnja poseta Putina je bila samo na vratima "zatvora" u kojem je bio Berluskoni. Kada nešto tone u prošlost bez traga, nema svrhe to oživljavati. Uostalom, na Zapadu ne može opstati ništa ljudsko.

  • persida says:

   Opstaju samo Bunga bunga zurke.

   • I Love persida says:

    Da, u Italijanskom parlamentu jedna od najpoznatijih ličnosti pored Berluskonija je Ćićolina koja je snimala i zvanično filmove isključivo za odrasle. To i zvanično pokazuje da su Italijani puni strasti i ljubavi u svim porama svog društva. A Ćićolini su za života podigli raskalašni spomenik na plaži koji se raširio prema azurnoj obali.

 2. padre says:

  Ajde, molim vas, pa on će koliko sutra da nosi pelene, koga bi on to da vodi?

 3. I Love Jesus says:

  Bravo na komentarima, čak je i mali Rista napokon napravio jedan normalan komentar od par redova. Ali treba da znate da je taj playboy Berluskoni veoma značajna ličnost u Italiji za starlete, sponzoruše kurve i špagete, učinio je puno za samu Italiju iako je tako truo i grešan čovek ali šta to vredi? Niko od nas neće dobro proći ako se ne pokaje i obrati Bogu kroz ime i delo Gospoda našeg i Spasitelja Isusa Hrista radi večnog života u Hristu i pravednog i večnog carstva koje dolazi kada će svako od nas dobiti po delima svojim.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *