БЕС И ГНЕВ РАСТЕ: Ево шта се спрема у Америци…

BES I GNEV RASTE: Evo šta se sprema u Americi…

18 marta 2021

Nasilni ekstremisti, gnevni zbog političkih pitanja i puni rasnih predrasuda, predstavljaju „povišenu pretnju“ za SAD, navedeno u novom izveštaju obaveštajaca.

Nalazi iz izveštaja, objavljenog više od dva meseca nakon što je u Kongres SAD upala grupa razularenih pristalica bivšeg predsednika države Donalda Trampa, na istoj su liniji kao upozorenja koja su prethodnih nedelja iznosili američki zvaničnici, uključujući direktora Federalnog istražnog biroa Kristofera Reja.Rej je nedavno rekao da pretnja od domaćeg nasilnog ekstremizma „metastazira“ širom zemlje.

Celovit poverljiv obaveštajni izveštaj predstavljen je Beloj kući i Kongresu SAD, a javnosti kratak sažetak o procenjenoj pretnji.

Obaveštajni zvaničnici su naveli u izveštaju da su ekstremisti od kojih preti nasilje motivisani različitim ideologijama.

Navodi se da će gnev zbog ograničenja uvedenih radi suzbijanja korona virusa i lažno uverenje da su novembarski predsednički izbori pokradeni „gotovo izvesno“ podstaći dodatno nasilje u 2021. godini.

U izveštaju stoji i da najveću pretnju predstavljaju nasilni ekstremisti motivisani rasnom mržnjom, za koje zvaničnici procenjuju da bi najpre mogli da izvedu masovne napade na civile, kao i militantne grupe, na čijoj bi meti mogli da se nađu pripadnici policije i zvaničnici vlade.

KOMENTARI10 komentara

 1. Rista says:

  A kada ta pretnja nije postojala u Americi? Medijski i na vrhu, nije, ali sav ostali narod je stalno pod istim pritiscima, mržnjama, ustezanjima...Rasizam nije nikad nestao, pederstvo je malo do beznačajno uzdrmalo narod, izbori su uvek bili namešteni...Na Zapadu ništa...Aj nek objave šta su obaveštajci rekli vladarima za vreme Martina Lutera i njegovih pohoda. Pa 10 puta gore nego danas. Kažem vam lepo...Na Zapadu ništa novo.

 2. Kosovac says:

  Američkoj sorošoidnoj vladi ne prete ekstremisti puni rasnih predrasuda. Američkoj sorošoidnoj vladi prete ekstremisti koji se bore za svoj opstanak. Američkoj sorošoidnoj vladi preti Američki narod. …………..Tako su sorošoidi i Srbe nazivali, u momentu kada su se Srbi borili za goli život. Nazivali su ih „Fašisti“, „Balkanski kasapi“ dok su ih kasapili, „Ubice“ dok su ih ubijali, „Ratni huškači“ dok su ih bombardovali, „Etnički čistači“ dok su ih etnički počistili. ……………Čuješ, kaže američki vlasnik ljudskih prava da Amerikanci imaju LAŽNO uverenje da su novembarski predsednički izbori pokradeni. Glupi amerikanci, ne umeju da cene svoje sorošoidne dobrotvore. …………….Za Džoa Bajdena Teletabris glasalo je 25% biračkog tela Amerike – korisnici sorošoidnih fondova, korisni idioti i Jevreji tipa Danijela Servera. Ostalo je pokradeno, svi su videli.

 3. milorad 5 says:

  masovne napade na civile će da vrše obaveštajne agencije radi diskreditacije opozicije i donošenja sve oštrijih zakona i ograničenja sloboda gradjana, a atentati su ono što ih plaši.To bi mogao da bude autentičan domaći gradjanski revolt i teror,sasvim opravdan i vrlo opasan za njih.Jer samo 3-4 ključne glave da padnu i kula je nestabilna,bez 10 transmisija vlasti iz senke oličene u odredjenim pojedincima ,kula počinje da se ruši.Današnja hijerarhija i vlast u americi nije oličena u narodu, to je GRUPA zaverenika i uzurpatora i zato su osetljivi na personalne gubitke.Neće o0nismeti da izvire iz kongresa i bele kuće,a ionako su postavili brigadu marinaca da ih čuva :)Ne bih se začudio nekom novo SS odeljenju,vojnoj formaciji zaduženoj za ličnu bezbednost glavešina u USA.

 4. Lazar says:

  Evo još jednog izveštaja iz kuhinje duboke države, koji Intermagazinu ni malo ne povećava rejting. Upravo je suprotno...

  • Kosovac says:

   @ Lazar, …..Grešiš. Jeste da je izveštaj iz sorošoidne kuhinje, ali izveštaj je autentičan i sa visokog mesta, i nije loše da ga i mi znamo. Da znamo da postoji veliko nezadovoljstvo naroda u americi, i da ih je sorošoid nazvao rasistima ili bilo kako drugo. Plus, članak je provokativan za nas komentatore i eto pruža nam priliku da bolje upoznamo logiku sorošoida na visokim funkcijama. Neprijatelja treba što bolje upoznati.

  • Zorana says:

   Pa sta ti mislis ciji je ovo portal. Jel stvarno mislis da je patriotski i nezavisan hahaha

 5. Zoran says:

  Nerealno izvestavanje.

 6. Covid GEJts 2039 says:

  Samo nek se pokolju medjusobno odvratni kaubojski degenerici.

 7. Ne daj Bože says:

  Ako zapale Ameriku uništiće leglo korone pa će bili i szo morati sve ispočetka.

  • jaka nostalgija says:

   nemoze belu kucu niko srusiti ni bandu crne vragove u njoj; narod je amerike ugrozen isto ko i svinarodi u svetu'

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *