БЕС И ГНЕВ РАСТЕ: Ево шта се спрема у Америци…

БЕС И ГНЕВ РАСТЕ: Ево шта се спрема у Америци…

18 марта 2021

Насилни екстремисти, гневни због политичких питања и пуни расних предрасуда, представљају „повишену претњу“ за САД, наведено у новом извештају обавештајаца.

Налази из извештаја, објављеног више од два месеца након што је у Kонгрес САД упала група разуларених присталица бившег председника државе Доналда Трампа, на истој су линији као упозорења која су претходних недеља износили амерички званичници, укључујући директора Федералног истражног бироа Kристофера Реја.Реј је недавно рекао да претња од домаћег насилног екстремизма „метастазира“ широм земље.

Целовит поверљив обавештајни извештај представљен је Белој кући и Kонгресу САД, а јавности кратак сажетак о процењеној претњи.

Обавештајни званичници су навели у извештају да су екстремисти од којих прети насиље мотивисани различитим идеологијама.

Наводи се да ће гнев због ограничења уведених ради сузбијања корона вируса и лажно уверење да су новембарски председнички избори покрадени „готово извесно“ подстаћи додатно насиље у 2021. години.

У извештају стоји и да највећу претњу представљају насилни екстремисти мотивисани расном мржњом, за које званичници процењују да би најпре могли да изведу масовне нападе на цивиле, као и милитантне групе, на чијој би мети могли да се нађу припадници полиције и званичници владе.

KOMENTARI10 коментара

 1. Риста says:

  А када та претња није постојала у Америци? Медијски и на врху, није, али сав остали народ је стално под истим притисцима, мржњама, устезањима...Расизам није никад нестао, педерство је мало до безначајно уздрмало народ, избори су увек били намештени...На Западу ништа...Ај нек објаве шта су обавештајци рекли владарима за време Мартина Лутера и његових похода. Па 10 пута горе него данас. Кажем вам лепо...На Западу ништа ново.

 2. Косовац says:

  Америчкој сорошоидној влади не прете екстремисти пуни расних предрасуда. Америчкој сорошоидној влади прете екстремисти који се боре за свој опстанак. Америчкој сорошоидној влади прети Амерички народ. …………..Тако су сорошоиди и Србе називали, у моменту када су се Срби борили за голи живот. Називали су их „Фашисти“, „Балкански касапи“ док су их касапили, „Убице“ док су их убијали, „Ратни хушкачи“ док су их бомбардовали, „Етнички чистачи“ док су их етнички почистили. ……………Чујеш, каже амерички власник људских права да Американци имају ЛАЖНО уверење да су новембарски председнички избори покрадени. Глупи американци, не умеју да цене своје сорошоидне добротворе. …………….За Џоа Бајдена Телетабрис гласало је 25% бирачког тела Америке – корисници сорошоидних фондова, корисни идиоти и Јевреји типа Данијела Сервера. Остало је покрадено, сви су видели.

 3. milorad 5 says:

  masovne napade na civile će da vrše obaveštajne agencije radi diskreditacije opozicije i donošenja sve oštrijih zakona i ograničenja sloboda gradjana, a atentati su ono što ih plaši.To bi mogao da bude autentičan domaći gradjanski revolt i teror,sasvim opravdan i vrlo opasan za njih.Jer samo 3-4 ključne glave da padnu i kula je nestabilna,bez 10 transmisija vlasti iz senke oličene u odredjenim pojedincima ,kula počinje da se ruši.Današnja hijerarhija i vlast u americi nije oličena u narodu, to je GRUPA zaverenika i uzurpatora i zato su osetljivi na personalne gubitke.Neće o0nismeti da izvire iz kongresa i bele kuće,a ionako su postavili brigadu marinaca da ih čuva :)Ne bih se začudio nekom novo SS odeljenju,vojnoj formaciji zaduženoj za ličnu bezbednost glavešina u USA.

 4. Lazar says:

  Evo još jednog izveštaja iz kuhinje duboke države, koji Intermagazinu ni malo ne povećava rejting. Upravo je suprotno...

  • Косовац says:

   @ Lazar, …..Грешиш. Јесте да је извештај из сорошоидне кухиње, али извештај је аутентичан и са високог места, и није лоше да га и ми знамо. Да знамо да постоји велико незадовољство народа у америци, и да их је сорошоид назвао расистима или било како друго. Плус, чланак је провокативан за нас коментаторе и ето пружа нам прилику да боље упознамо логику сорошоида на високим функцијама. Непријатеља треба што боље упознати.

  • Zorana says:

   Pa sta ti mislis ciji je ovo portal. Jel stvarno mislis da je patriotski i nezavisan hahaha

 5. Covid GEJts 2039 says:

  Samo nek se pokolju medjusobno odvratni kaubojski degenerici.

 6. Ne daj Bože says:

  Ako zapale Ameriku uništiće leglo korone pa će bili i szo morati sve ispočetka.

  • jaka nostalgija says:

   nemoze belu kucu niko srusiti ni bandu crne vragove u njoj; narod je amerike ugrozen isto ko i svinarodi u svetu'

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u