БЕС У ВАШИНГТОНУ: Пропао велики план Америке

БЕС У ВАШИНГТОНУ: Пропао велики план Америке

28 септембра 2022

САД су настојале да изолују Русију, али су њихови покушаји резултирали само јачањем мултиполарног света.

Ово мишљење је изнео колумниста америчког часописа The American Conservative (TAC) Тед Снајдер.Према његовим речима, антируска реторика САД није наишла на подршку чак ни држава које се сматрају њиховим партнерима, попут Индије и Турске.

„Покушаји Вашингтона да изолује земље које оспоравају његову хегемонију иронично су довели до тога да су се циљане нације окренуле једна ка другој и формирале заједницу изолованих нација. Заиста, жеља САД да их изолују помогла је да се учврсти веома мултиполарни свет који је Вашингтон обећао да ће спречити“, рекао је Снајдер.

(Ало)

KOMENTARI2 коментара

  1. milorad5 says:

    Sad će da ih stigne finansijski deo haosa koji su napravili.Svako ko se na vreme izmakne od njih i nadje alternativne načine trgovine i saradnje se ključnim potrebnim komplementarnim partnerima na svetskoj trgovinskoj pozornici će PREŽIVETI ovaj slom koji dolazi relativno mirno.Ostali koji moraju ili žele da slede USA u ambis će propasti zajedno sa njima.Jer upravo to USA rade,uništavaju svetsko tržište,tj. POKUŠAVAJU da ga unište ali to NIJE MOGUĆE i zato će na kraju oni ozbiljno da opeku prste.Vreme američke AUTARHIJE je prošlo,oni nisu u stanju da POSTOJE, bez spoljnih partnera, i to je njihova najveća zabluda i propast.

  2. Volodimir Gownarsky says:

    Treba kazniti cionisti jehovačke i Anglosaksonci, uništiti ih da se sasvim desetkuju za sva vremena.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u